SPORT — 14 ianuarie 2015 at 12:44

Pandurii spera sa prinda un loc in play-off

by

Conducătorul de joc al formaţiei de handbal masculin Energia Târgu Jiu, Andrei Enache, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii sunt optimişti că vor reuşi să evite locurile de baraj, fiind constatată o îmbunătăţire a evoluţiilor echipei prin prisma ultimelor meciuri câştigate cu Minaur Baia Mare, Potaissa Turda şi CSU Suceava.
„Ne aşteaptă un retur greu, am făcut o pregătire foarte bună, ne simţim bine şi suntem optimişti şi încrezători că vom reuşi să evităm locurile de baraj. Acesta este obiectivul tuturor. Există optimism, pentru noi ca jucători nu e chiar plăcut să fim ultimii în clasament. Eu sunt din 2003 la echipă şi niciodată nu am fost în asemenea situaţie, am avut doar parcursuri bune. În viaţa oricărei echipe apar sincopele, dar ar trebui ca toţi să ne sprijine. Vom da totul pentru a ajunge pe un loc mai bun. În ultimele meciuri s-a văzut că ne-am legat ca echipă, jocul a fost bun, drept dovadă am câştigat cu Baia Mare, Turda şi Suceava”, a spus Enache.
Acesta a mai afirmat că meciurile cele mai importante vor fi cele cu echipele din play-out, partida cu Steaua având de asemenea o importanţă majoră. Totodată, el a ţinut să precizeze că, în ciuda speculaţiilor că au fost probleme în interiorul echipei, jucătorii sunt foarte uniţi, fiind vorba doar despre tensiuni şi reproşuri normale survenite în urma meciurilor disputate.
„Avem meciuri importante, cele mai importante vor fi cu echipele care se vor regăsi cu noi în play-out. Acele meciuri contează, cred că meciul de la Steaua contează mult. (…) Am slăbit prin pierderea celor doi jucători, Giotoiu şi Dinescu, şi aşa nu eram mulţi, dar vom face tot ce putem să câştigăm, nu ne vom da la o parte. Vestiarul este foarte unit. Nu au fost probleme în vestiar. S-a scris, s-a speculat că au fost probleme, dar în meci, la tensiune, apar reproşuri, sunt inerente. Dar nu sunt probleme în vestiar, nu au fost niciodată. A fost cel mai negru tur. Sper să avem un parcurs mai bun în retur, era bine dacă am mai fi jucat 2-3 meciuri anul trecut”, a mai spus Andrei Enache.

Comments are closed.