SPORT — 8 ianuarie 2015 at 18:45

Laurentiu Nitu si Marius Mocanu pleaca in Franta

by

Echipa masculină de handbal CS Dinamo Bucureşti va participa la un puternic turneu internaţional în Franţa, la Lyon, în perioada 21-24 ianuarie, anunţă site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Jucătorii antrenaţi de Ion Mocanu vor evolua la un turneu la care au mai fost invitate echipele Montpellier (liderul la zi în Franţa), Hamburg (Germania) şi Saint-Raphael (locul 3 în Franţa).
Pe 8 februarie, Dinamo a fost invitată la Veszprem, pentru un meci amical disputat în memoria lui Marian Cozma. Anul acesta se împlinesc şase ani de la dispariţia tragică a fostului jucător care a îmbrăcat în carieră tricoul celor două echipe, Dinamo (până în 2006) şi Veszprem (până în 2009, data decesului său). Marian Cozma a fost înjunghiat mortal în noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, într-un club de noapte din Veszprem.
Dinamo Bucuresti are in componenta doi calaraseni. Este vorba despre extrema dreapta Laurentiu Nitu si de pivotul Marius Mocanu. In trec, amandoi au evoluat pentru CSM Calarasi, dar au preferat sa paraseasca gruparea de pe Borcea in momentul in care au avut oferte de la echipe din Liga Nationala.
Liga Naţională masculină de handbal se reia pe data de 28 ianuarie, când Dinamo va întâlni în deplasare pe CSM Bucureşti. Pentru a participa la amicalul de la Veszprem, Dinamo ar trebui să amâne returul duelului din sferturile de finală ale Cupei României, cu HCM Minaur Baia Mare, de pe 7 februarie. Prima manşă e programată pe 4 februarie. În Liga Naţională, după 14 etape, Dinamo se află pe locul al treilea, cu 26 puncte (14 jocuri), devansată de HCM Minaur Baia Mare, 27 p (14 j), şi HC Odorhei, 27 p (13 j), dar la egalitate cu CSM Bucureşti, 26 p (13 j).

Comments are closed.