SPORT — 7 ianuarie 2015 at 11:03

"Sunt convins ca echipa nu va retrograda"

by

Antrenorul echipei de handbal masculin Energia Târgu Jiu, Liviu Andrieş, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este 100% convins că echipa nu va retrograda, chiar dacă se află pe ultimul loc în campionat. El a afirmat că a observat o îmbunătăţire în modul de exprimare al echipei, care a reuşit la finalul turului să obţină trei victorii una după alta.
„Din punctul meu de vedere, nici nu-mi trece prin cap să discutăm despre retrogradare, este o situaţie destul de delicată, destul de dificilă, dar eu sunt convins 100% că această echipă nu va retrograda. Trebuie să ne uităm la jocul din ultima parte, un joc care a început să meargă, am şi legat trei meciuri cu victorie, a venit acea înfrângere pe final de an, cea de la Vaslui, dar sper eu şi sunt convins că în acest retur şi în play-out alta va fi faţa echipei şi alta va fi exprimarea, pentru că s-a văzut o îmbunătăţire a jocului pe final de an şi sper ca aceasta să continue şi exprimarea să fie alta, la fel de bună cum a fost la finalul anului trecut”, a declarat Andrieş.
Antrenorul a precizat că nu are nimic de reproşat conducerii administrative a secţiei de handbal, singura vină pentru situaţia în care se află echipa fiind a sa şi a jucătorilor. „Suntem pe ultimul loc, din păcate, nu ne face bine, nu face bine nimănui această poziţie, nici mie ca antrenor şi nici jucătorilor. Cum am spus şi la începutul acestei perioade de pregătire, noi am adus echipa aici, noi trebuie s-o scoatem, antrenorii şi jucătorii, pentru că referitor la staff-ul administrativ, nu avem ce comentarii să facem. Din punct de vedere administrativ, toate lucrurile sunt bine puse la punct, principalele probleme care s-au ivit în acest campionat sunt efectiv ale mele, ca antrenor, şi ale jucătorilor care fac parte din această echipă. Noi am adus-o aici, noi trebuie să o scoatem”, a mai spus el.

Comments are closed.