Special — 4 ianuarie 2015 at 14:54

"Am intuit de la inceput ca nu a fost rapita"

by

Steluta Ivanciu, fata care s-a dus in lume cu un tanar pe care l-a cunoscut pe Facebook, are legatura cu lumea fotbalului calarasean. Dirigintele sau este Iulian Bobeica, observator la meciurile din Liga Tractoristilor si Categoria Remorca, cel care a condus corpul de observatori din judet in perioada in care Bratu Cataros a fost presedintele AJF Calarasi.
Fata care este acum inchisa in Germania alaturi de doua lesbiene nu absenta de la scoala, insa in anul scolar 2014-2015 nu si-a dat deloc silinta ca sa obtina note de trecere, chiar daca multi dintre profesori au fost ingaduitori cu ea. E tot mai clar ca Steluta Ivanciu si-a pus in gand sa plece in Germania inca din toamna anului trecut, acesta fiind si motivul pentru care nu i-a mai pasat de notele proaste din catalog.
„Este o fata linistita, care nu a facut niciodata probleme. Nu lipsea de la scoala, nu avea absente multe. Anul trecut a lipsit o saptamana, dar a venit cu o scutire medicala si i-au fost motivate absentele. Eu am intuit de la inceput ca nu a fost rapita. Sper ca situatia ei sa se rezolve cat mai repede si sa nu pateasca nimic. Anul acesta nu si-a dat deloc straduinta sa invete”, a declarat Iulian Bobeica
Fugita de acasa la 22 decembrie 2014, Steluta Ivanciu a lasat in urma insa un adevarat dezastru in catalogul de note de la Liceul Economic din Calarasi. La multe dintre materii este in stare de corijenta, la matematica a luat chiar nota trei in teza, iar daca nu se va intoarce in Romania cat mai curand, ii va fi imposibil sa treaca cu bine in semestrul al doilea.
Maine, la ora 13:30, elevii de la Liceul Economic isi vor relua cursurile dupa vacanta de iarna. La clasa a 10-a A se anunta o absenta de marca, este vorba de cea a Stelutei Ivanciu. Colegii de clasa, cu care nu a avut niciodata o relatie foarte apropiata, ii dedica urmatoarea melodie. Exact ca in cantec, fata fugita de acasa din dragoste statea in banca a patra, randul de la geam.
Pe langa relatia virtuala pe care a avut-o cu Codrin Adrian Stan pana in momentul in care acesta a venit sa o ia de la Calarasi, eleva Liceului Economic a mai fost implicata si intr-o relatie reala cu un student la „cibernetica”. Cei doi se intalneau doar in week-end-uri pentru ca in cursul saptamanii el era plecat la Bucuresti, la facultate. Legatura dintre Steluta si iubitul sau real nu era una oarecare din moment ce fata i-a furat mamei sale un lant de aur pe care l-a amanetat, iar cu banii obtinuti i-a cumparat studentului un ceas de mana.
Toate discutiile despre situatia Stelutei Ivanciu le gasiti pe Facebook, in grupul Free Steluta! Colegii sai de scoala nu concep sa-si continue cursurile fara colega lor din banca a patra, randul de la geam, si vor scrie astazi pe tabla un mesaj pentru fata aflata acum in Germania, in spatele gratiilor!

Comments are closed.