Special — 29 decembrie 2014 at 16:45

Un arbitru calarasean, blocat in nameti

by

Incepand din aceasta seara, de la ora 18:00, si pana maine de dimineata, la ora 6:00, in judetul Calarasi este in vigoare o atentionare cod galben pentru ninsori si intensificari de vant. În intervalul menţionat, în sudul şi în estul Moldovei, în Dobrogea şi în estul Munteniei vor fi ninsori locale, iar vântul, deşi în diminuare, va mai prezenta intensificări cu viteze ce vor atinge, în special în prima parte a nopţii, 50-60 km/h, viscolind sau spulberând zăpada.
Astazi, pe toata raza judetului nostru s-a circulat in conditii de iarna. Autostrada Bucuresti – Constanta, care traverseaza Calarasiul de la Vest catre Est, a fost inchisa. Probleme au fost si pe drumurile nationale, iar acestea nu i-au ocolit nici pe oamenii de fotbal din judet.
Arbitrul Daniel Vasile, din Independenta, a stat mai bine de trei ore blocat pe drumul ce leaga Calarasiul de comuna in care locuieste. Asta pentru ca doua masini ce trebuiau sa deszapezeasca soseaua au ajuns in sant, reusind astfel mai mult sa incurce decat sa descurce. Coloana de masini s-a intins pe o lungime de cativa kilometri, mii de calaraseni fiind dati uitarii de catre autoritati. Nimeni nu a intervenit cu ceaiuri, alimente sau paturi!

Comments are closed.