SPORT — 26 decembrie 2014 at 10:01

Matei nu vrea sa plece la Modelu

by

Ion Rauta a facut ordine in vestiar dupa terminarea turului si a renuntat pana acum la sase jucatori. Sescioreanu si Bertea au fost pusi pe liber, in vreme ce Badasca, Stavila, Serban si Matei vor pleca, sub forma de imprumut, la Inainte Modelu.
Despartirea de o echipa aflata pe primul loc nu este una tocmai placut pentru nici un jucator, indiferent ca acesta era om de baza sau ultima rezerva. Badasca si Stavila nu au ajutat cu nimic Dunarea Calarasi in turul campionatului si e normal ca in locul lor conducerea sa aduca jucatori mai buni. Serban nu a fost deloc surpins de vestea imprumutului la Modelu, mai ales ca de cand Rauta a preluat postul de antrenor al gruparii „galben-albastre” a fost mai mereu marginalizat.
In schimb, Silviu Matei nu se poate impaca cu gandul ca de la primavara va evolua la campioana judeteana. Insa mijlocasul da dovada de inconstienta daca se arata mirat de hotararea clubului condus de catre Costica Stefan. La inceputul sezonului, antrenorul Ion Rauta l-a trimis pe Matei sa se antreze cu juniorii dupa ce l-a surprins pe jucator in „offside”. Mijlocasul in varsta de 25 de ani era la plimbare prin oras la o ora tarzie din noapte, fapt ce contravine nu doar regulamentului de ordine interioara, ci si fotbalului de performanta.
Acum Silviu Matei nu este obligat sa plece la Modelu. Daca refuza varianta asta, el va fi directionat catre Spicul Roseti. Pastrarea sa la Dunarea Calarasi este imposibila in acest moment, mai ales ca nu are nici o sansa de titularizare din moment ce pentru postul de mijlocas defensiv Rauta are trei variante mult mai bune, pe Frangu, Popescu si Ladaru.

Comments are closed.