SPORT — 24 decembrie 2014 at 08:06

Petrescu a vrut sa-i fure doi jucatori lui Nitoi

by

CS Tunari este revelatia turului in Seria C2. Formatia antrenata de catre Virgil Nitoi se afla in acest moment pe locul al treilea, cu 30 de puncte, la doua lungimi de unda de Dunarea Calarasi si Delta Tulcea. Ilfovenii au dat o mana de ajutor calarasenilor in cursa pentru promovarea in Liga a 3-a, dupa ce in etapa a 13-a au invins in deplasare, scor 2-0, pe Juventus Colentina.
Jose Valeriu Petrescu a facut curatenie la Modelu dupa terminarea turului, renuntand la cativa jucatori care au fost adusi la echipa de catre Virgil Bogatu. In locul lor, Mourinho de Calarasi a incercat sa transfere si doi fotbalisti de la CS Tunari. Este vorba despre Alexandru Selaru si Gabriel Iosofache. Cei doi au devenit cunoscuti in fotbalul calarasean dupa ce au imbracat tricoul Victoriei Chirnogi.
O mie de epuroi la semnatura, salariu net de 1.500 de lei, prime in valoare de 300 de lei la fiecare victorie si intentia de a ataca promovarea in sezonul viitor le-a promis antrenorul campioanei judetene celor doi ilfoveni. Acestia nu s-au lasat induplecati si au preferat sa ramana la formatia pregatita de catre Virgil Nitoi, chiar daca acolo nu primesc prime pentru rezultatele obtinute.

Comments are closed.