SPORT — 24 decembrie 2014 at 11:34

Iulian Raduta a semnat cu Dunarea Calarasi

by

Liderul Seriei C2 a mai reusit inca un transfer astazi. Presedintele Costica Stefan a obtinut semnatura portarului Iulian Raduta, care a evoluat pana acum la Viitorul Axintele. Inainte de a ajunge la formatia ialomiteana, valorosul goal-keeper s-a facut remarcat la Victoria Chirnogi.
„Astazi am mai adus un jucator de la Axintele. Este vorba despre portarul Raduta, cel care a fost capitanul de echipa. Nu am facut aceste transferuri la intamplare. Ii stiam pe jucatori si am mers si i-am mai vazut si la meciul amical pe care l-au disputat cu Metaloglobus”, a declarat seful gruparii „galben-albastre”. Costica Stefan sustine ca nu s-a luat pana acum in discutie revenirea lui Alin Nicolescu la Agricola Borcea.

No Comments

 1. liderul pus de modelu care a stat capra la dunarea:)))

 2. Aveti grija cu Iulian Raduta ca atat el cat si sotia sunt tepari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Pari foarte seriosi dar dau tepe serioase…………..

 3. In urma afirmatiilor facute mai sus,ma simt obligata sa vin cu lamuriri înainte de a intreprinde orice fel de actiune de natura juridica.
  Stimate domnule Olteanu,va sfătuiesc in primul rand sa fiti barbat si sa va dati numele.
  Doi:va sfătuiesc de asemenea sa va înregistrați contractele si sa va achitati de obligatiile contractuale înainte de a vorbi.
  Trei:va mai sfătuiesc sa fiti dvs. un model de cetatean demn de urmat.
  Regret enorm ca am dat sansa unui om sa abuzeze de increderea noastră doar pentru ca noi nu suntem localnici. Faptul ca nu am mai crezut in povestile dvs nu inseamna ca noi suntem „tepari”. V-as sfatui sa va gândiți mai bine cand faceti niște afirmații neadevarate…