SPORT — 24 decembrie 2014 at 05:36

Bodo Kanda va fi rezerva in retur

by

Trei jucatori a transferat Dunarea Calarasi pana in acest moment. Este vorba despre atacantul Alexandru, de la Gloria Popesti Leordeni, mijlocasul defensiv Frangu si mijlocasul stanga Luca, ambii de la Viitorul Axintele. Prin aceste mutari s-a confirmat faptul ca echipa antrenata de catre Ion Rauta nu are problema in defensiva, ci doar in atac.
Venirea celor trei jucatori va produce cateva schimbari in echipa. Sergiu Popescu si Alin Ladaru au facut un cuplu excelent in fata apararii, insa cei doi vor trebui sa se lupte din primavara pentru titularizare cu Frangu, un jucator care, pe langa faptul ca face foarte bine faza defensiva, mai are talie, dar si „ultima pasa”.
Dunarii i-a lipsit in turul campionatului un atacant de gura portii, un varf autentic, care sa se bata cu fundasii adversi. Mircea Stefan este golgheterul echipei, dar folosirea sa pe acest post a reprezentat o improvizatie. Sosirea lui Alexandru reprezinta rezolvarea problemei, motiv pentru ca „capitanul” va cobori la mijloc, pe postul pe care a jucat pana acum Victor Petre, jucator care va fi nevoit sa treaca pe banda dreapta, unde s-a consacrat, in locul lui Bodo Kanda, care va fi nevoit sa munceasca mult mai mult de acum inainte pentru a se regasi printre titulari. Pe stanga, venirea lui Luca il scoate din teren pe Valentin Andrei, mai ales ca olteniteanul este dorit si de CSM Oltenita.
In toamna, Ionut Tenea, Bodo Kanda si Mihai Popescu au fost jucatorii Under 21 pe care Ion Rauta i-a folosit ca titulari. In primavara, Kanda va fi sacrificat pentru a-i face loc in echipa lui Luca, tot Under 21, dar cu o tehnica mult mai buna in regim de viteza.

Comments are closed.