SPORT — 20 decembrie 2014 at 15:51

Dunarea Calarasi are transferurile blocate

by

Aproximativ 12.000 de euro trebuie sa primeasca Eremia Paraianu, Gabriel Borodi si Adrian Tucanu de la CSM Calarasi. Asa a decis Federatia Romana de Handbal in urma memoriilor pe care cei trei handbalisti care au evoluat in sezonul trecut la gruparea de pe Borcea le-au depus la forul condus de catre Alexandru Dedu.
Sumele reprezinta prime de obiectiv, cum este cazul lui Paraianu si Tucanu, si restante salariale, in ceea ce il priveste pe Borodi, si trebuiau achitate pana la data de 8 decembrie. Cum acest lucru nu s-a intamplat, FRH a dispus blocarea transferurilor pentru HC Dunarea Calarasi pana la stingerea litigiului financiar.
Clubul condus de catre Ion Dumitru a preluat de la CSM Calarasi nu doar locul in Liga Nationala, ci si datoriile, motiv pentru care antrenorul Aihan Omer trebuie sa astepte acum rezolvarea problemei daca doreste sa isi intareasca echipa. HC Dunarea Calarasi nu doar ca nu mai poate aduce jucatori noi, dar nu are voie nici macar sa prelungeasca contractele pe care le are acum in derulare.

Comments are closed.