Special — 20 decembrie 2014 at 12:29

Dragulin: "Nu avem bani pentru asa ceva"

by

Anul ce se incheie peste numai cateva zile a fost unul bun pentru sportul calarasean. FC Dunarea Calarasi a incheiat turul pe locul intai in Seria C2, iar echipa de handbal, dupa ce a reusit sa promoveze in Liga Nationala in urma barajului de la Sebes, se afla acum pe un nesperat loc cinci. Sportul local este sustinut din foarte multi bani publici. Fara sprijinul Primariei si al Consiliului Judetean, miscarea sportiva era moarta.
La Calarasi, in ciuda rezultatelor si a eforturilor pe care le fac autoritatile locale pentru a asigura conditii foarte bune, nu se organizeaza o gala a sportului local. Primarul Daniel Dragulin este nebunul datorita caruia avem handbal la Calarasi. Chiar daca afirmatia asta o sa-i deranjeze pe multi, asta este adevarul. A fost ambitia edilului, insa nu una prostesteasca din moment ce Sala Polivalenta este neincapatoare la fiecare meci.
Dragulin sustine ca sportivii calaraseni nu trebuie sa se considere ignorati. „Noi, in fiecare an, cand sunt Zilele Orasului, ii premiem pe cei mai buni sportivi. Nu ne permitem sa facem la finalul anului o gala a sportului calarasean pentru ca nu avem bani pentru asa ceva”, a declarat primarul.

No Comments

  1. Cata ipocrizie, domnule primar, te vede dumnezeu. Dar cate 200 de milioane pe luna poti sa dai la handbalisti? Oare copiii nostrii sunt asa de vinovati doar pt ca au ales sa faca alt sport fata de cel care va place dumneavoastra? la ultima rectoficare ati dat 2 miliarde la handbal. Nu se gaseau si pt ceilalti bani de o ciocolata si o diploma? Gestul conta pt ei. Sa simta ca sunt apreciati

  2. Sa dea 20 de miliarde la Popi a putut dar nu gasea 500 de milioane pentru a premia sportivii din municipiu? Sportivii ii numeri pe degete, preotii prostesc in schimb cateva mii de votanti! Sa-i fie rusine!

  3. A dst dnul. Primar bani la csm ca sa se intoarca o parte unde?