Special — 19 decembrie 2014 at 10:26

Sportul calarasean nu merita o gala anuala?

by

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret ( DJTS) Maramureş a selectat cei mai buni sportivi şi cele mai bune echipe ale anului 2014. Astfel, în clasament figurează 18 sportivi, primul dintre ei fiind atletul Petru Rezmiveş (locul 1 la juniori II şi locul 2 la juniori I la Balcaniadă), iar în fruntea clasamentului pe echipe se situează echipa de handbal feminin HCM Baia Mare.
Sportivi, antrenori şi cluburi din Brăila au fost premiaţi, joi seară, într-un festival al excelenţei în sport, care a fost organizat pentru prima oară la Brăila. Cei mai buni sportivi şi antrenori din Braşov pe 2014, au fost premiaţi, miercuri, de Consiliul Judeţean, în urma clasamentului întocmit de presa sportivă din Braşov, pentru categoriile copii, juniori, tineret şi seniori.
Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a organizat, marţi, ceremonia de premiere a 40 de sportivi clujeni care au obţinut rezultate foarte bune în competiţiile europene şi mondiale pe anul 2014. Cei mai buni sportivi ai judeţului au fost premiaţi în cadrul Galei sportului vasluian, eveniment organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Vaslui.
Maramures, Braila, Brasov, Cluj, Vaslui si exemplele ar putea continua, fara insa ca enumeratia sa contina si Calarasiul. In orasul de pe Borcea autoritatile locale baga anual mai bine de un milion de euro in sport. Rezultate exista, chiar daca cei care obtin cele mai stralucitoare medalii nu sunt intotdeauna cei mai bine platiti sportivi. Lucrul acesta ar fi putut fi indreptat daca Directia Judeteana de Tineret si Sport, impreunca cu Primaria, Consiliul Local si Consiliul Judetean Calarasi ar fi organizat la final de an o gala in care sa fie premiati cei mai buni sportivi ai judetului.
Nimeni de la Calarasi nu s-a gandit ca sportul calarasean merita o gala. Se dau bani cu lopata, dar nimeni nu vrea sa eficientizeze sportul local prin metode de marketing simplu. Din pacate, structurile sportive locale sunt conduse de catre oameni care se multumesc sa cheltuie ce li se pune la dispozitie.

Comments are closed.