SPORT — 17 decembrie 2014 at 17:08

Campioana HCM Constanta, ironizata la Calarasi

by

Traind exclusiv doar din bani publici, HC Dunarea Calarasi nu se poate considera un club bogat. Organigrama gruparii conduse de catre Ion Dumitru este una saracioasa, iar rezultatele bune din aceasta toamna se datoreaza antrenorului Aihan Omer. Sania & Co sunt in grafic in acest moment din moment ce au incheiat anul pe locul 5 in Liga Nationala.
Ultimul meci al lui 2014 s-a desfasurat astazi si a contat pentru optimile Cupei Romaniei, competitie pentru care Calarasiul nu a aratat cine stie ce interes. Conducarea Dunarii si-a dorit mai mult infrangerea astazi, iar prin birouri victoria Constantei in Sala Polivalenta a fost primita cu bucurie. Echipa campioana s-a impus cu 30-27, dupa ce la pauza a condus pe tabela de marcaj cu 14-13.
Suporterii calaraseni nu au ratat ocazia de a taxa echipa de pe Litoral dupa ce la meciul din campionat, de pe 5 decembrie, jucatorii s-au luat la bataie pe teren. „Doar umbra echipei de alta data, faceti hora pentru o victorie cu o nou promovata”, a stat scris pe un banner al celor de la Red Dogs Calarasi.
 
AHC Dunărea Călărași-HCM Constanța 27-30 (14-13)
AHC Dunărea Călărași: Șania 5 goluri, Bulov 5, Nicolae 4, Gurkovsky 4, Kumogordsky 2, Mateaș 2, Gavriloaia 2, Tsap 2 (ambele din 7m), Mitrea 1
HCM Constanța: Șomlea 5 goluri, Vujadinovic 4, Cutura 4, Rakcevic 4, Humet 3, Buricea 3, Enescu 3, Stavrositu 3 (1 din 7m), Cristescu 1
Aruncări de la 7m: 3/2, respectiv 2/1
Eliminări: Kumogorodsky (2), Bulov, Șania, respectiv Enescu, Șomlea, Cristescu, Rakcevic

No Comments

  1. Am fost in langa galeria red dogs.
    La pauza a venit un militean si a amenintat cu catuse. Baietii nu au facut nimic in afara bunului simt, dar ne intrebam noi ,populatia urbei, cine a dat voie acestui imbecil sa ameninte,
    sa spuna ca el decide daca ne ridica si mergem la politie incatusati si suntem la cheremul lui pana la sfarsitul partiei, Lege nu este si pentru acest huligan in haine de lup. Sa – si ameninte familia si pe superiorii lui. Noi platim pentru spectacol nu pentru mitocaniile acestui neispravit.
    Cerem ca organele competente sa se sesizeze din oficiu cat si demisia conducerii clubului pentru instigarea acestui individ asupra noastra.
    GARCEA ! ESTI PLATIT DIN BANII NOSTRI SA RESPECTI LEGEA NU SA NE PUI CATUSE.