SPORT — 16 decembrie 2014 at 17:51

Valentin Andrei, dorit de CSM Oltenita

by

Aflata pe primul loc in Liga Tractoristilor, CSM Oltenita se gandeste foarte serios la promovarea in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc. Pentru acest lucru, clubul condus de catre Ionel Pitoi se pregateste ca in aceasta iarna sa transfere cateva nume importante din judetul Calarasi.
Primul pe lista lui Virgil Bogatu este Lazar, un portar de la Metaloglobus Bucuresti, care a mai trecut si pe la Juventus Colentina. Alti doi jucatori care vor ajunge la Oltenita sunt Nicolae Ionel si Laurentiu Giugiumica. Acestia se afla pe lista neagra a lui Jose Valeriu Petrescu si isi vor rezilia contractele joi cu Inainte Modelu, atunci cand au fost invitati la „pomana porcului”.
Bomba o reprezinta insa aducerea lui Valentin Andrei, de la Dunarea Calarasi. Negocierile cu mijlocasul stanga care este nascut si crescut la Oltenita se vor purta intre Craciun si Anul Nou, dar jucatorul va avea timp de gandire o luna de zile. Conducerea celor de la CSM Oltenita il va lasa pe Andrei sa cugete asupra ofertei pana la inceputul lui februarie, atunci cand Virgil Bogatu si elevii sai vor pleca intr-un stagiu de pregatire centralizata la Snagov.
 

Comments are closed.