SPORT — 16 decembrie 2014 at 13:06

Lehliu Gara transfera de la Dor Marunt

by

Lovitura pe piata transferurilor din Liga Tractoristilor. Vlad Bibire, de la Avantul Dor Marunt, a batut astazi palma cu oficialii Victoriei Lehliu Gara, astfel ca din retur va avea evolua pentru formatia pregatita de catre Noni Milea. Lehlienii pregatesc o campanie agresiva de achizitii foarte agresiva, scopul conducerii fiind acela de a duce echipa in primele cinci din judet.
Pe langa Bibire, la Lehliu Gara vor mai ajunge Prefac, Cerchezeanu, Stoica si Chiratcu. Ultimii doi sunt clienti fideli ai Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Calarasi. Stoica este cel care l-a batut pe arbitrul Gabriel Bondoc la un meci cu Dunarea Ciocanesti. Chiratcu a stat si el in acest an vreo 16 etape, 10 dintre acestea fiindu-i oferite cadou dupa ce a evoluat pe fals in meciul cu CSM Oltenita.
Cristi Toader, antrenorul celor de la Dor Marunt, formatie aflata in subsolul clasamentului, nu este ingrijorat. „Nu stiu nimic in acest moment despre plecarile lui Stoica si Cerchezanu. Sper sa nu se concretizeze pentru ca avem nevoie de ei. Voi avea o discutie cu viceprimarul comunei pentru a vedea ce se doreste in continuare la Dor Marunt. Am incercat sa aduc cativa jucatori buni, de la Bucuresti, dar nu s-au gasit bani pentru a li se asigura nici macar transportul. Singurul transfer sigur in acest moment este cel al lui Bibire”, a declarat tehnicianul Borussiei.
Migrari in masa intre Lehliu Gara si Dor Marunt s-au mai consumat de-a lungul vremii si niciodata nu au fost eficiente. La inceputul sezonului trecut, un contingent important de jucatori a plecat de la Lehliu Gara la Dor Marunt, iar rezultatele au fost devastatoare. Dor Marunt a stat in subsolul clasamentului si a scapat de retrogradare doar prin jocuri de culise facute cu acordul celor de la AJF Calarasi.

Comments are closed.