SPORT — 11 decembrie 2014 at 11:40

Oltenita, nemultumita de programul din Cupa

by

La sfarsitul lunii februarie vor avea loc meciurile din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. CSM Oltenita, ocupanta locului sase in editia precedenta a Ligii Tractoristilor, se va deplasa pe 28 februarie la Fundulea, pentru un duel cu Progresul din localitate.
Oltenitenii sunt nemultumiti din cauza „imperecherii” cu Fundulea. Elevii lui Virgil Bogatu si-ar fi dorit sa intalneasca pe Victoria Chirnogi pentru a demonstra ca victoria din turul Ligii Tractoristilor nu a fost intamplatoare. Clubul condus de catre Ionel Pitoi nu are insa nici un temei in a considera ca meciurile au fost stabilite asa doar pentru ca Mircea Dan, presedintele chirnogenilor, face parte din Comitetul Executiv.
Mai intai trebuie sa tinem cont de criterul geografic. Distanta dintre Oltenita si Fundulea, pe un traseu Oltenita – Budesti – Cernica – Branesti – Fundulea este de 74,2 km, dar drumul se poate parcurge chiar mai repede acum, de cand la Cernica exista iesire pe Autostrada Soarelui. In schimb, intre Spantov si Fundulea, pe un drum care trece prin Manastirea – Frasinet – Lehliu Gara, masoara 78,4 km.
Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi a procedat foarte corect si in ceea ce priveste dinamica competitiei. Un duel intre CSM Oltenita si Victoria Chirnogi ar fi mult mai interesant in semifinale, atunci cand se va juca tur-retur. In plus, in primavara, cand vor avea loc cele doua partide, vremea va fi mult mai frumoasa decat in februarie.

No Comments

  1. Imperechere corecta :
    Fundulea – Chirnogi
    Spantov – Oltenita
    Roseti – Independenta
    Pietroiu – Dragos Voda