SPORT — 10 decembrie 2014 at 05:58

Petre Penita, dorit de Gloria Buzau

by

Echipele de fotbal din judetul Calarasi sunt in vancanta, insa conducatorii lucreaza mai tare ca niciodata. Peste tot se pune la cale transferuri, se fac planuri de pregatire si se incearca gasirea unor fonduri care sa permita antrenorilor sa efectueze pregatire centralizata. Sa faci planuri nu e greu. Probleme sunt atunci cand trebuie sa le duci la indeplinire, iar doar cei mai buni conducatori reusesti sa faca asta.
Inainte Modelu a renuntat in aceasta iarna la cativa jucatori importanti, iar antrenorul Jose Valeriu Petrescu afirma ca lista ramane in continuare deschisa. Saptamana viitoare se vor achita salariile si se vor rezilia contractele fotbalistilor de catre clubul condus de catre Victori Neagu nu mai are nevoie.
Modelenii nu doar se scutura de jucatorii considerati inutili. Petre Penita este ofertat in acest moment de cateva cluburi din Liga a 2-a. Nu trebuie neglijat nici interesul celor de la Otelul Galati, numai ca este greu de crezut ca mijlocasul lui Petrescu va ajunge sa joace pe prima scena a fotbalului romanesc in conditiile in care moldovenii se lupta pentru evitarea retrogradarii.
In acest moment, in pole-position pentru semnatura lui Penita se afla Gloria Buzau. Formatia antrenata de catre Ion Viorel tocmai a disponibilizat cativa jucatori Under 21, astfel ca s-a facut loc in lot pentru mijlocasul care in turul campionatului a evoluat pentru Inainte Modelu, iar in urma cu doua saptamana a participat la o actiune de selectie a echipei nationale. O alta grupare dispusa la a-l transfera pe jucatorul modelean este Unirea Slobozia. Variantele Sageata Navodari si CF Braila au „picat” din cauza problemelor financiare cu care se confrunta cele doua echipe.

Comments are closed.