SPORT — 10 decembrie 2014 at 12:13

Gorjenii isi vor lua salariile pana de Sarbatori

by

Handbaliştii de la Energia Târgu Jiu îşi vor primi salariile întregi de sărbătorile de iarnă, după ce au reuşit să obţină trei victorii în ultimele două meciuri din campionat şi în cel din Cupa României, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele secţiei de handbal, Doru Geamănu.
Jucătorii au avut salariile micşorate cu 50% timp de două luni, din cauza rezultatelor dezastruoase de la începutul campionatului.
„Din păcate, nu vine Moş Crăciun la băieţi, sacul de puncte este gol şi nu vine cu nimic în plus. Vine cu ceea ce merită jucătorii în momentul de faţă, merită să-şi ia salariile întregi, ţinând cont de ultimele trei etape. Li s-au deblocat banii şi îşi vor lua salariile întregi, ţinând cont că vin şi sărbătorile şi fiecare vrea ca atunci când vin sărbătorile să fie mai mulţi bani în casă. Au avut două luni salariile la jumătate. Au primit o parte şi urmează să primească şi restul până la sărbători. Cardul va fi plin de sărbători, dar asta nu înseamnă nici un fel de bonus, înseamnă drepturile salariale prevăzute în contractul fiecăruia”, a precizat Doru Geamănu.
În ceea ce priveşte transferurile, Geamănu a afirmat că în perioada de iarnă vor mai fi aduşi la echipă unul sau doi jucători. „La transferuri ne gândim tot timpul, am fost la un pas să aducem un jucător, am renunţat în ultimul moment pentru că erau foarte mari costurile şi riscul era mare. Este vorba de un străin, un croat. Am renunţat pentru că am considerat că nu este un jucător care să facă diferenţa, un jucător care să aducă un mare plus echipei şi atunci cred că cheltuielile erau nejustificate. Sperăm să aducem unul sau doi jucători în această perioadă de iarnă”, a spus el.

Comments are closed.