SPORT — 9 decembrie 2014 at 02:19

Un plus de bucurie pentru cei de langa noi

by

Duminica, de la ora 11:00, in Sala Polivalenta din Calarasi va avea loc meciul dintre Dunarea si Poli Timisoara, contand pentru etapa a 15-a a Ligii Nationale de handbal masculin. In tur, banatenii s-au impus la o diferenta de numai un gol. Gruparea Red Dogs Calarasi, care a insotit echipa antrenata de catre Aihan Omer la meciurile cu Steaua si cu HCM Constanta fara vreo implicare financiara din partea clubului condus de catre Ion Dumitru, doreste sa se foloseasca de acest prilej pentru a aduce un plus de bucurie in sufletele copiilor fara posibilitati materiale din Calarasi.
Astfel, ultrasii ii indeamna pe toti calarasenii sa vina la meci cu o jucarie de plus pe care sa o arunce in terenul de joc dupa fluierul final al primei reprize. Toate cadourile astfel rezultate vor ajunge la cei mai sarmani dintre calaraseni. Ideea reprezinta o premiera pentru Calarasi, iar ducerea ei la indeplinire ar reprezenta un pas inainte facut de catre publicul calarasean.
Ieri, la meciul dintre Stiinta Bacau si CSM Bucuresti, scor 27-25, suporterii gazdelor au facut un gest identic, oferind astfel sute de jucarii de plus pentru copiii aflati in centrele de plasament din orasul lui Bacovia. Succesul a fost unul urias, facand parte din proiectul „Hai sa jucarim”, apartinand Consiliului Scolar al Elevilor de la Colegiul Ferdinand I din Bacau.
 

No Comments

  1. Am scris si eu cateva randuri despre aceasta initiativa, poate se vor implica si cei din conducere…adica langa jucarie sa puna si ei ceva ..o ciocolata, o bomboana…