SPORT — 5 decembrie 2014 at 10:40

"Ne-am platit biletele, domnule Bota"

by

Paisprezece suporteri calaraseni, toti parte a grupului Red Dogs Calarasi, au insotit Dunarea Calarasi in deplasarea de astazi, de la Constanta. Formatia de pe Litoral s-a impus cu 23-22, dar partida a fost umbrita de incidentele deosebit de violente care au avut loc la finalul jocului, atunci cand jucatorii celor doua formatii s-au luat la bataie pe teren. Totul a plecat de la o lovitura pe care Pavlo Gurkovsky, de la Dunarea, i-a aplicat-o constanteanului Stavrositu.
Cei sase ultrasi calaraseni s-au fotografiat la intrarea in sala de la Constanta si au publicat imaginea pe Facebook, pe „peretele” AHC Dunarea Calarasi. „Ne-am platit biletele, domnule Bota”, a fost mesajul fanilor pentru directorul sportiv al clubului calarasean, dupa ce acesta a afirmat ca presedintele Ion Dumitru a fost cel care a scos bani din buzunar pentru ca galeria sa intre in Sala Apollo la meciul cu Steaua Bucuresti. Claudiu Paraiala, cel care l-a tras la raspundere pe Ioan Bota pentru afirmatiile facute la adresa galeriei, a ales sa sa protesteze si nu a facut deplasarea la Constanta.
 

No Comments

 1. Buna seara,
  Nu sunt menbru Red Dogs, nu sunt membru…de partid, dar am descoperit bucuria si placerea de a fi membru=suporter al echipei Dunarea Calarasi.
  Sa nu uitam ca avem putine manifestari care sa atraga publicul in Calarasi.
  In afara de spectacolele de teatru, calaraseanul a inceput sa vina cu bucurie si in numar din ce in ce mai mare la meciurile echipei de handbal.
  Am fost si astazi in deplasarea de la Constanta.
  Sunt doar suporter si nu am cunostinte sa vorbesc despre jocul in sine, despre date tehnice, dar important este ca echipa leaga, este unita, are atitudine si cu mai mult tupeu pozitiv puteam smulge un egal, de altfel meritat.
  Ce am strigat acea mana de suporteri calaraseni la final..( nu am vazut in nici o deplasare „adevarata galerie” de tobosari si lautari ai domnului Bota ).”Suntem mandri de voi”, a izvorat cu adevarat din adancul sufletelor de suporteri.
  Pasiunea suporterilor nu cunoaste vocabularul ratiunii, domnule Bota si pe aceasta cale cer sa imi prezint scuze ca am „sifonat” imaginea la acel meci cu Steaua ( dupa parerea dumneavoastra ) si am rugamintea ca la meciul cu Timisoara sa sustinem toti echipa noastra, Dunarea Calarasi.
  O sa va rog si pe dumneavoatra sa va aduceti aminte de cuvintele maestrului Ioan Chirila: „Meciul fara suporteri este ca si nunta fara lautari”
  O seara frumoasa !

 2. buna seara! domnul antonache are dreptate in totalitate ! sa lasam in urma rautatile si sa incurajam din primul pana in ultimul minut echipa la meciul cu timisoara!