SPORT — 4 decembrie 2014 at 10:11

Arbitrii ii pun pumnul in gura lui Aihan Omer

by

Bogdan Stark si Romeo Stefan sunt doi pretiosi, adevarati trubaduri ai handbalului romanesc. Cei doi arbitri au oficiat la meciul dintre Dunarea Calarasi si HC Vaslui, scor 23-24. Antrenorul gazdelor, Aihan Omer, a pus infrangerea formatiei sale pe seama celor doi „fluierasi”.
 „După părerea mea, arbitrii Stark și Ștefan au viciat rezultatul. Nu știu de ce Alin Cârligeanu a delegat acest cuplu la un meci dintre locurile 1 și 11, la acel moment, când erau alte partide mult mai echilibrate în această etapă. Se pare că echipa din Călărași a ajuns prea sus și începe să încurce calculele granzilor. Degeaba fac memoriu, este judecat tot de colegi de-ai lor și știți vorba aia: corb la corb nu scoate ochii. Această comisie ar trebui să fie formată și din antrenor, Radu Voina, Vasile Stângă sau Ștefan Birtalan știu handbal cât mulți alții la un loc”, a declarat Aihan Omer pentru www.handbalvolei.ro.
Comisia Centrala de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Handbal a decis marti sa solicite explicatii tehnicianului Dunarii Calarasi cu privire la afirmatiile sale. „Referitor la sesizarea arbitrilor Stark Bogdan/Stefan Romeo, in legatura cu afirmatiile domnului AIHAN OMER, aparute pe site-ul www.handbalvolei.ro,  Comisia Centrala de Disciplina, revine cu solicitarea unui punct de vedere  domnului Aihan Omer cu privire la cele sesizate”, anunta site-ul FRH.
Arbitrajele si organizarea din Liga Tractoristilor sunt lux in comparatie cu ceea ce se petrece in Liga Nationala de handbal masculin. Stark si Stefan s-au suparat ca vacarul pe sat. Gestul lor nu face altceva decat sa puna pumnul in gura lui Aihan Omer, dar si celorlalti tehnicieni. Handbalul se practica datorita echipelor. Arbitrii, chiar daca sunt cei mai buni din Romania, fac parte din decor, dar se poate bate mingea pe semicerc chiar si fara ei. Sesizarea adresa CCD nu este altceva decat o gluma proasta. Cand dai cu piatra si spargi geamul, nu te mai plangi ca te-au taiat cioburile.
De acum inainte, antrenorii din Liga Nationala vor avea voie sa dea declaratii doar despre starea parchetului din salile in care se desfasoara meciurile, culoarea scaunelor, intensitatea luminoasa si starea vremii la Vatican. Despre handbal le este interzis cu desarvarsire sa mai vorbeasca. O pot face doar arbitrii.

No Comments

  1. Aihan Omer a gresit grav, tipic romanesc, la orice infrangere dam vina pe arbitrii. Probabil ca Aihan Omer vroia sa-l arbitreze danezii Martin Gjeding si Mads Hansen, cu ei sigur castigau! Cata ipocrizie la unii antrenori …

  2. Nu ar fi jucatori, nu ar fi arbitri, nu ar fi antrenori nu ar fi jucatori, nu trebuie sa negam de cea ce se intimpla, mereu au fost astfel de situatii si vor fi, fiecare ramine cu parerea sa, parerea mea ca Aihan Omer are dreptate, e antrenor bun. Avem democratie in tara.Multe de spus, da multi au frica sa se exprime.

  3. sau adunat mai multe arbitraje potrivnice! deranjam… o noua promovata sa se bata acolo sus….cum am coborat in clasament cum la constanta sa arbitrat corect( cu toate ca au fost greseli de ambele parti).