SPORT — 2 decembrie 2014 at 09:22

Radovanu a scapat bucuroasa de Cupa

by

Sambata, Victoria Chirnogi a eliminat pe Steaua Radovanu din Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Formatia antrenata de catre Adrian Cristea s-a impus pe terenul de la Valea Popii cu 2-1, golul victoriei fiind reusit in minutul 85. In faza urmatoare a competitiei, chirnogenii ar putea da peste CSM Oltenita, Progresul Fundulea sau Unirea Spantov. AJF Calarasi ia in calcul insa si varianta organizarii unei trageri la sorti, ideea cu care insa echipele nu sunt tocmai de acord.
Infrangerea celor de la Radovanu n-a avut insa darul de a provoca suparare la formatia antrenata de catre Marian Speriatu – Olariu. „Am scapat de o cheltuiala in plus. Nu suntem deloc tristi. La primavara ne vom concentra asupra campionatului. Si la meciul cu Chirnogi, la fel ca la meciul cu Ciocanesti, arbitrul Liviu Mitea ne-a refuzat un penalty. Ii este frica sa fluiere”, a declarat tehnicianul stelistilor.
In acest moment, la jumatatea sezonului 2014-2015 al Ligii Tractoristilor, Steaua Radovanu se afla pe locul 10, cu -4 in clasamentul adevarului. Olariu isi doreste ca in retur sa poata conta pe acelasi lot de jucatori pe care l-a avut la dispozitie in prima parte a campionatului.

No Comments

  1. Asta este terenul ala pe care era apa ,, de um metru ” ?