SPORT — 1 decembrie 2014 at 02:34

Uite, d-aia n-are Pietroiu iarba!

by

Astora de la AJF Calarasi, chiar daca interpreteaza regulamentul de fotbal ca sa le fie echipelor tot mai greu, le place caterinca la maximum. Sambata, intr-un meci contand pentru optimile de finala ale Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu, s-au intalnit Avantul Pietroiu si Agricola Borcea. Adica doua echipe de pe alta planeta, pentru care ar fi bine sa se organizeze o competitie separata, in care sa joace doar ei intre ei pana cand se satura.
Daca pui Pietroiu si Borcea la gramada tot nu faci o echipa de jumatatea clasamentului in Liga Tractoristilor. La o asemenea comicarie de meci, AJF Calarasi l-a trimis pe Gabriel Bondoc, profesor de sport la Galdau, adica in satul imediat alaturat. Pacat ca nu exista vreun arbitru din Borcea ori Pietroiu. Puteau totusi sa incerce cu Aniel Nedelcu. Au castigat gazdele cu 3-2 si acum se pregatesc de sferturile de finala, unde vor sa joace, tot la Pietroiu, cu Spicul Roseti.
Cu putin noroc, Lilica Voicu poate ajunge sa castige finala. Pentru asta trebuie doar ca delegatul Costel Ghita sa faca rost de cateva cisterne de apa cu care sa inunde terenul de joc inainte de startul partidei. Victoria din derby-ul cu Borcea a produs o bucurie moderata la Pietroiu. Normal. Cand bati niste schiopi ar fi chiar culmea sa sari in sus de bucurie.
Costel Ghita este chiar suparat. Nu stie ce numar avea pe tricou Alexandru Tudor, de la Victoria Chirnogi, cel care a publicat pe Facebook o fotografie cu excelenta suprafata de joc de la Pietroiu. „Cei de la Chirnogi, in loc sa faca poze cu terenul nostru, mai bine ar spune ca in prima repriza am avut vreo doua ocazii. Daca eram mai atenti, ii faceam de ras”, sustine Ghita. Chirnogenii au castigat doar cu 4-0 la Pietroiu.
In ultima vreme s-au intetit nemultumirele celor care au intalnit pe Avantul Pietroiu si am putea asista la o adevarata lovitura data echipei antrenate de catre Lilica Voicu. „AJF Calarasi ne-a omologat terenul doar pentru trei luni. S-ar putea ca la primavara sa ne oblige sa jucam la Borcea. Eu am vrut sa insamantez iarba in toamna asta, dar mi-a zis Ion Radu, de la Independenta, ca treaba asta n-are rost sa o fac acum, ci la primavara, iar dupa ce arunc samanta nu trebuie sa intru in teren pana la toamna. N-am cum sa fac asa ceva”, afirma Ghita, care stie si cine este vinovat pentru starea jalnica a terenului pe care Pietroiu joaca meciurile de acasa.
„Primarul are un prieten cu trei vaci. In fiecare zi le aduce la noi la teren. Doua le priponeste si una o lasa sloboda. Eu vin mereu si le dau afara. Degeaba pun eu iarba daca vine asta cu vacile lui. La meciul cu Chirnogi erau cateva balegi chiar la banca de rezerva a oaspetilor. Ne-au furat si portile de la stadion. Este prapad ce se intampla pe aici”, sustine delegatul nou-promovatei in Liga Tractoristilor.
Avantul Pietroiu a luat 17 de la Venus Independenta. Niste panarame. Agricola Borcea a jucat si la ea la Independenta. A rezistat doar 17 minute pe teren, dupa care s-a urcat in masina si a plecat acasa. A ramas fara jucatori pe teren. Mai panarame. Cele doua formatii de succes ale Ligii Tractoristilor oglindesc perfect priceperea „voievodului” Aniel Nedelcu in ceea ce priveste sportul. Bine, daca stie cineva la ce se pricepe primarul comunei Borcea, este rugat sa ne spuna si noua.
 
 

No Comments

  1. Pe bugeac sa jucati nesimtitilor la Borcea nu aveti ce cauta !!!!

  2. Nu trebuie sa comentam starea terenului de apreciat ambitia conduceri a jucatorilor cu bani si ei ar fi facut la fel

  3. De ce nu vorbiti de campionatul trecut , cand Borcea era pe locul 3 , cand Borcea batea acasa echipe ca Independenta 5-3 , Chirnogi 1-0 , Ciocanesti 3-1 , Oltenita 6-1 , etc .. Faceau meciuri superbe in deplasari si uneori nu castigau din cauza „cavalerilor cu fluierul in gura” .. Acum ca merg foarte prost in campionat , e din cauza Domnul Primar , care nu a stiut sa tina langa echipa tot nucleul de jucatori care se formase si care in maxim 2 ani , cu inca 2 ,3 jucatori cu experinta , Borcea se batea la primele 2 locuri ..Domnul Primar a lasat sa plece de la echipa 5 jucatori de baza .. Claudiu Popescu , Chiru Daniel , Gheorghe Marius (golgheterul echipei ) , Alin Nicolescu , Ene ( cel mai bun portar din serie ) .. cu ei in teren ,Borcea nu era acum pe locul 15 , cu doar 9pct si un golaveraj dezastruos ,era sus acolo si facea meciuri mari ..

  4. daca e sa analizam nu primaru e de vina tine 2 echipe si da banii noi pietroiu ii multumim ca ne sustine si realizeaza lucruri bune la noi in pietroiu asfalteza drumurile ca alti nu au realizat nimic

  5. Bai , nu te-ai prins , va pune doua roabe de piatra pe drum , ca sa-l votati , ce naiba esti asa naiv ? ,,Ce-am promis , am facut ” zice el , dar n-a facut NIMIC !