SPORT — 29 noiembrie 2014 at 17:48

Stan si Bra(n)ica au calificat Spantovul

by

O singura echipa din Categoria Remorca a reusit sa se califice in sferturile de finala ale Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Este vorba despre Unirea Spantov, formatie care a invins cu 1-0 pe Unirea Manastirea. Unicul gol al partidei a fost reusit de catre Mihai Braica, in minutul 67, din penalty.
Oaspetii s-au folosit de partida de astazi pentru a testa potentialul echipei de juniori. Noua juniori a trimis Gheorghe Stamelatos pe teren in meciul de la Tatina. Din pacate, arbitrajul lui Andrei Stan a fost unul slab. Acesta opinie este impartasita de ambele tabere. Manastirea reclama faptul ca penalty-ul din care Mihai Braica a inscris singurul gol al meciului nu a fost corect acordat, iar Spantovul confirma acest lucru. „Centralul” din Oltenita a dat dovada de exces de zel si a eliminat cate un jucator din fiecare tabara.
Se intareste tot mai mult ideea ca Subcolegiul Oltenita, fara a-i pune la socoteala pe Costin Dan si Valentin Porumbel, are arbitri multi mai slabi decat cei de la Calarasi. Aceeasi parere o impartaseste, pe buna dreptate, si Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi. Liviu Mitea a luat bataie la Dragos Voda, Adrian Vasile a fost si el lovit la Frasinet, iar acum a venit randul lui Andrei Stan sa se dea in spectacol. Corect ar fi ca de acum inainte oltenitenilor sa li se mai reduca numarul de meciuri pentru ca echipele din judet sa nu fie si mai vehemente la adresa celor care conduc fotbalul calarasean.
Potrivit celor care au urmarit partida de la Tatina, arbitrul Andrei Stan a reusit sa irite ambele tabere si a adus tensiune intr-un meci in care s-au intalnit doua echipe cuminti, care se respecta, cu jucatori preocupati doar de fotbal. Observator a fost Dan Lulea, un monument de corectitudine si onestitate.
Cupa Romanie, optimi de finala, rezultate: Steaua Radovanu – Victoria Chirnogi 1-2, CS Budesti – CSM Oltenita 1-6, Unirea Spantov – Unirea Manastirea 1-0, Atletic Dorobantu – Venus Independenta 3-4, Dinamo Sarulesti – Progresul Fundulea 0-2, Avantul Pietroiu – Agricola Borcea 3-2.

No Comments

  1. Sorine, mereu iti face placere sa fii ironic la adresa mea, ai scris ca : „Dan Lulea este un monument de corectitudine si onestitate” (repet nu am fost niciodata usa de biserica, dar nu am fost nici un ticalos). Nu ai asteptat sa vezi daca am trimis catre A.J.F. Calarasi raport suplimentar sau ce scrie in raportul de observare. Ai dreptate ce ai scris in articolul despre joc, asa se intampla cand prinzi o zi mai slaba.

  2. Domnule Dan Lulea termina cu zi proasta ca , el nu a prins o zi proasta el asa este tot timpul si numai o suci aiurea ca , domnul Andrei ne-a facut de comanda si la propiu si la figurat , e greu tare suntem noi fraieri ca va dam bani degeaba , cum sa ii zici tu la central cand a fost intrebat ce a vrut sa faca el la meciul ala si a zis ca ,, am gresit iertati-ma ,, tu de ce ii ziceai sa nu recunoasca asta , exact asta i-ai zis ,, nu mai recunoaste ca ai gresit Andrei zii ca ai prins o zi mai slaba ,, asa ca lasate si tu si el .