SPORT — 28 noiembrie 2014 at 10:33

Informatii de ultima ora despre Cupa Romaniei

by

Steaua Radovanu – Victoria Chirnogi, CS Budesti – CSM Oltenita, Dinamo Sarulesti – Progresul Fundulea, Unirea Spantov – Unirea Manastirea, Atletic Dorobantu – Venus Independenta si Avantul Pietroiu – Agricola Borcea sunt meciurile care se vor disputa maine in optimile de finala ale Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. www.sportcalarasean.ro va prezinta informatii de ultima ora despre toate aceste partide. Va reamintim ca maine vremea va fi deosebit de rece. Maxima din termometre nu va urca mai sus de trei grade Celsius, iar vantul va sufla cu putere, astfel ca temperatura resimtita de catre corpul uman va fi mult mai mica.
– Venus Independenta se plange ca partia de la Dorobantu este prea scurta.
– Victoria Lehliu Gara nu se prezinta la Dragos Voda pentru ca terenul de acolo este plin de pietre si elevii lui Noni Milea si-ar putea strica schiurile.
– Ca la orice meci de hochei pe gheata, jucatorii de la Pietroiu si Borcea vor avea voie sa se bata pe teren. Primarul Aniel Nedelcu a pus totusi o conditie. In loc de crose, sa se foloseasca coase.
– La fiecare teren, in loc de vestiare, se va amenaja un apres-ski cu vin fiert si mere coapte. A dat ordin Motanu!
– Barcelona de Calarasi, ca orice echipa ce se respecta, va pleca inca de astazi spre Dorobantu, ca se fie sigur Ilie Zeciu ca ajunge primul pe partie.
– Gascanu a hotarat. Jucatorii de camp vor folosi schiuri, iar portarii placi de snowboarding.
– La ora 11:00 va fi inaugurata telegondola de la Tatina.
– Liviu Mitea arbitreaza pentru a doua oara consecutiv pe Radovanu. A vazut dealurile de la marginea satului si crede ca sunt Bucegii.
– Gigel Nastase nu a fost delegat la Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Nu are schiuri.
– Presedintele CJA Calarasi, Ionut Rudolphescu, nu are meci.
– Progresul Fundulea se va deplasa la Sarulesti cu sania.
– Gascanu, presedinte si vicepresedinte al AJF Calarasi, secretar si prim-secretar al AJF Calarasi, sef al Compartimentului de Competitii, seful observatorilor si al arbitrilor, vrea sa fie si Mos Craciun, dar unul atipic. Este gata sa isi lase barba daca se schimba Legile Jocului si Mos Craciun nu daruieste, ci primeste.
– La Budesti va fi cald si bine. Tiganii si negrii nu schiaza.
– Csaba Borbely, de la Venus Independenta, isi doreste sa fie biatlonist. La Dorobantu vrea sa inscrie cinci din cinci.
– Zarea Cuza Voda nu a putut juca meciul cu Roseti pentru ca ratrack-ul lui Dan Nitu – Capatana este defect.
– Galeria Victoriei Chirnogi va sta in parcul de la peluza nord la meciul de la Valea Popii si va canta colinde.
– Dupa ce au fost schimbate barele portilor, terenul din groapa de la Tatina a fost omologat de catre Federatia Internationala de Schi.
– Silviu Moldoveanu, de la Victoria Dragos Voda, este curios sa afle daca AJF Calarasi ii poate asigura participarea la Jocurile Olimpice de Iarna, din 2018, de la Pyeongchang, dupa ce echipa sa a reusit sa se califice in sferturile de finala ale Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu.
– Marian Cautis, delegatul lui Dinamo Sarulesti, a dat ordin in tot satul ca femeile sa nu faca maine sarmale. Nici macar de post. Vine Fenghea sa arbitreze.
– Daca un arbitru va ajunge sa fie batut, acesta va fi trecut la free-style.

No Comments

  1. L-ai supărat pe dl. Rădulescu.
    Mai mult, el se numește Ionel, nu Ionuț ;).

  2. Fenghea azi la meci a scos pistolul si ne-a mancat toate sarmalele puse de o parte…azi nu am avut pe ce prima sa jucam….de aia am pierdut