Special — 27 noiembrie 2014 at 12:00

Chiru: "Bogatu este cel mai bun antrenor"

by

www.sportcalarasean.ro a lansat un sondaj pentru alegerea celui mai bun antrenor pe care l-a avut fotbalul calarasean in acest an. Dan Andronache, Virgil Bogatu, Adrian Cristea, Valeriu Petrescu, Ion Rauta, Gheorghe Stamelatos sunt tehnicienii care au fost nominalizati. Va puteti exprima optiunea votand pe coloana din dreapta.
Dumitru Chiru, campion mondial la lupte, cetatean de onoare al comunei Gradistei si suporter infocat al echipei din localitatea sa natala, este de parere ca Virgil Bogatu este cel mai bun tehnician. „Intrebarea asta din sondaj nici nu isi mai are rostul. Virgil Bogatu este cel mai bun antrenor din judetul Calarasi. A facut treaba peste tot pe unde a fost. Toti cei nominalizati au valoare, dar Bogatu este cu mult deasupra tuturor”, este de parere Chiru. Toate comentariile despre ceea ce se intampla in fotbalul mic si foarte mic la gasiti pe Facebook, in grupul Liga Tractoristilor.

No Comments

  1. Cel mai bun la lupte poate..

  2. Dupa parerea mea cel mai bun antrenor anul acesta este Ion Rauta avind in vedere ca antreneaza intr-o categorie superioara si pe deasupra se afla si pe primul loc in clasament .

  3. 1.DAN ANDRONACHE
    2-100 SI ALTI ANTRENORI

  4. NR 1 DAN ANDRONACHE