Special — 27 noiembrie 2014 at 11:07

Alege antrenorul anului 2014!

by

Liga Tractoristilor a intrat in vacanta, Dunarea Calarasi si Inainte Modelu, cele doua reprezentante ale judetului Calarasi in Liga a 3-a, sunt si ele cu gandul la porcul de Craciun. Cum fotbalul calarasean se pregateste de hibernare, trebuie sa trecem la etapa bilanturilor. Pe coloana din dreapta gasiti un sondaj prin care microbistii calarasene au ocazia sa aleaga antrenorul anului.
2014 a fost un an bun pentru cele mai importante echipe din fotbalul mic si foarte mic. Dunarea aspira la promovarea in Liga a 2-a, Modelu se descurca bine in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc dupa ce in sezonul precedent a castigat tot ce era de castigat la nivelul Ligii Tractoristilor, iar CSM Oltenita a devenit o forta dupa venirea antrenorului Virgil Bogatu.
Pentru titlul de cel mai bun tehnician al anului 2014, www.sportcalarasean.ro a facut sapte nominalizari. Sunt oameni cu o vasta experienta in fotbal, oameni care au contribuit la progresul pe care sportul rege din judetul Calarasi l-a reusit in 2014. Sondajul se va incheia in ultima zi a acestui an.
Dan Andronache: pregateste Progresul Calarasi, asociatie sportiva cu activitate exclusiv in sectorul juvenil. Formatia sa a dominat intrecerile judetene si a obtinut rezultate notabile la turneele internationale la care a participat in Grecia si in Germania si a ajuns pana in fazele finale ale Brasov Cup si E-On Cup Tg. Mures.
Virgil Bogatu: pregateste pe CSM Oltenita, formatie pe care a preluat-o la inceputul anului 2014 si cu care s-a clasat acum, la finalul turului Ligii Tractoristilor, pe primul loc. De cand este la Oltenita, a pierdut doar trei partide, iar in acest sezon competitional inca nu a cunoscut gustul amar al infrangerii.  
Adrian Cristea: pregateste pe Victoria Chirnogi, club la care lucreaza de mai bine de cinci ani. In stagiunea precedenta, chirnogenii au incheiat pe locul al treilea si au pierdut finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu in fata celor de la Inainte Modelu.
– Valeriu Petrescu: pregateste pe Inainte Modelu, club cu care a castigat in vara acestui an titlul de campioana judeteana, Cupa Romaniei Memorialul Tache Ionescu si a promovat in Liga a 3-a. A preluat echipa la inceputul anului, dupa ce Virgil Bogatu a dezervtat, fugind la Oltenita. 
– Ion Rauta: pregateste pe Dunarea Calarasi, echipa cu care a ajuns sa se claseze acum, la finalul turului din Liga a 3-a, pe primul loc in Seria C2. Gruparea de pe Borcea aspira la promovarea in esalonul secund al fotbalului romanesc. A preluat formatia calaraseana in urma cu un an de zile. 
– Gheorghe Stamelatos: pregateste pe Unirea Manastirea, atat la seniori, cat si la juniori. In vara acestui an a devenit campion judetean cu juniorii A1 si a reprezentat judetul Calarasi la faza zonala. A preluat echipa de juniori la inceputul acestui an, cand era pe locul al treilea, si a incheiat campionatul pe primul loc. Chiar si in acest moment, la jumatatea sezonului, Manastirea este tot pe primul loc.
– Ilie Zeciu: este antrenorul celor de la Venus Independenta, formatie cu care in 2014 nu a reusit sa castige nici un trofeu. A incheiat editia trecuta a Ligii Tractoristilor pe locul al doilea si tot pe locul al doilea se afla si la jumatatea actualei editii de campionat. 
 

No Comments

  1. Eu zic ca ar fi trebuit si Noni Milea sa fie printre ei din moment ce anu trecut a fost cel mai bun antrenor din liga a-4-a

  2. la cati bani au bagat primariile si consiliul judetean in aceste doua echipe(dunarea,oltenita),promovau si fara antrenori