SPORT — 25 noiembrie 2014 at 01:13

Pietroiu nu are nevoie de masina de tuns iarba

by

Victoria Chirnogi a castigat cu 4-0 meciul disputat in deplasare, cu Avantul Pietroiu. Pentru formatia antrenata de catre Adrian Cristea au punctat Coman, de doua ori, Constantin si Baicu. Chirnogenii au incheiat turul de campionat pe locul al treilea, la 11 puncte in spatele liderului CSM Oltenita.
Suprafata de joc de la Pietroiu i-a socat pe jucatorii Victoriei Chirnogi. Fundasul Alexandru Tudor a postat pe Facebook a fotografie cu terenul echipei antrenate de catre Lilica Voicu. „Asa arata terenul de la Pietroiu inainte de meci. Bataie de joc”, a comentat chirnogeanul. Imaginea a fost preluata si de catre C.S. Victoria Chirnogi, cont care apartine suporterilor echipei antrenata de catre Adrian Cristea. „Cine o fi fost desteptul ala de a omologat acest teren???”, se intreaba fanii din Chirnogi.
Terenul pe care se joaca meciurile de pe teren propriu ale Avantului Pietroiu nu poate fi catalogat nici macar ca islaz. Mai repede te prinde ninsoarea pe drum in iulie decat sa te intalnesti cu iarba pe aceasta suprafata de joc. Oricum, asociatia sportiva condusa de catre Costel Ghita nu are probleme atunci cand vine vorba de tunderea gazonului. Asta pentru simplul motiv ca nu exista iarba.

No Comments

  1. Rusine, cum sa joci pe un astfel de teren! daca se poate spune teren ca stadion nici atat, la final ei sa ramana in liga a-4-a iar Dor Marunt cu conditiile pe care le are, cu baza si stadionu, comuna mare si spectaculoasa sa fie in liga a-5-a ….

  2. Daca sunt mai buni ce sa le faci ma? :)) Una este Pietroiu alta este dor marunt … Chiar daca cei de la dor marunt au alte conditii.. Crezi ca daca cei de la pietroiu aveau posibilitatea sa aibe un stadion frumos nu aveau? Ce naibii ma acum serios, ii luati in nume de rau dar ii cred..