SPORT — 23 noiembrie 2014 at 18:36

Dunarea – Modelu, 7-0! Un scor nesimtit!

by

Cine si-a dorit ca Dunarea Calarasi sa umileasca pe Inainte Modelu este un prost. Asta e adevarul. Meciul dintre cele doua formatii trebuia sa fie un blat, asa cum au fost multe altele intre doua reprezentante ale judetului Calarasi in Liga a 3-a. S-a terminat 7-0, rezultat care pune intr-o lumina nu campioana judeteana, ci gruparea „galben-albastra”.
Nu ma mira ca Dunarea a reusit sa dea sapte goluri intr-un meci. Am vazut echipa jucand la Snagov si am ramas impresionat de usurinta cu care mingea ajunge la poarta adversa. Calarasiul are echipe, e adevarat, dar ca sa promoveze in Liga a 2-a ii mai trebuie si conducatori. Daca Petrescu nu incurca Tulcea, lucru pe care Rauta nu a fost in stare sa-l faca, acum calarasenii nu mai faceau sarbatorile pe primul loc. Si inca ceva. Dunarea si-a ales prost tinta. Juventus Colentina nu vrea sa promoveze. Rivala se numeste Delta Tulcea.
Subscriu in totalitate celor scrise de catre Octavian Caju in Arena. Mai adaug doar ca nu ma gasit pe cineva care sa nu se arate scarbit de ceea ce a facut Dunarea Calarasi. Spre deosebire de echipa antrenata de catre Ion Rauta, care la 4-0 tipa ca un nebun la elevii sai pentru ca acestia sa marcheze in continuare, modelenii au dat credit unor tarani din Liga Tractoristilor. Petre Penita nu a fost niciodata bun la Dunarea, dar joaca de rupe pamantul la Modelu, este in atentia celor de la Otelul Galati, iar maine se duce la o actiune de selectie a echipei nationale Under 21.
Click aici pentru continuarea articolului!

Comments are closed.