SPORT — 20 noiembrie 2014 at 16:26

La promotie! Gabriel Dociu, si batut si suspendat

by

Anul 2014 a fost unul „de exceptie” pentru arbitrul Gabriel Dociu. „Centralul” calarasean a inceput cu o suspendare, dupa partida Victoria Chirnogi – Progresul Fundulea, scor 3-0, si a incheiat tot cu o suspendare, dupa Victoria Dragos Voda – Victoria Lehliu Gara, scor 2-0. In primavara si-a luat o vacanta de sase etape, acum, in buza iernii, a fost trimis la plimbare pentru doua runde. Practic, tractoristii vor avea ocazia sa se mai intalneasca cu Gabriel Dociu abia la primavara.
Comisia de Disciplina din cadrul Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi a decis sa-l suspende pentru doua etape pe arbitrul calarasean dupa prestatia avuta la jocul de la Dragos Voda. Practic, Gabriel Dociu a fost si batut si suspendat. Lehlianul Marius Spirea – Aschie l-a lovit in repriza a doua a jocului, dupa ce nu l-a eliminat pe Ionut Oancea – Tigaie, de la formatia gazda. Oaspetii sustinut ca portarul celor de la Dragos Voda ar fi fi comis un hent si a reusit sa opreasca astfel o ocazie iminenta de a marca.
Tot doua etape de suspendare a primit si arbitrul asistent Daniel Vasile, din Independenta, cel pe partea caruia s-au petrecut cele mai litigioase faze ale meciului de la Dragos Voda. Spre deosebire de colegul sau de la centru, codeanul a scapat nebatut, motiv pentru care trebuie sa se declare multumit.

No Comments

  1. Pe merit a fost suspendat, cum e posibil sa arbitrezi in asa fel! Pana si jucatori de la Dragos Voda recunosc ca au tinut arbitri cu ei si ca cei de la Lehliu ar fi putut sa beneficieze de 2 penaltiuri + om in plus.

  2. cine da la dragos sustine ce spui tu.eu sustin ca arbitrju a fost unul bun

  3. tu nu sustii fotbalul esti 0