SPORT — 20 noiembrie 2014 at 11:34

Brigada argeseana la Dunarea – Modelu

by

Maine, cu incepere de la ora 14:00, este programat derby-ul dintre Dunarea Calarasi si Inainte Modelu. Pentru acest joc, Comisia Centrala de Arbitri a delegat o brigada argeseana, alcatuita din Marius Naidin – Mihai Ionescu, Florea Claudiu. Observator pentru arbitri va fi galateanul Daniel Burloiu, in vreme ce Gheorghe Badea, din Bucuresti, va fi observator de joc.
Maine, la Calarasi va fi mai frig decat astazi. Vremea se va rãci uşor. Cerul va fi mai mult noros şi temporar vor fi precipitaţii, predominant sub formã de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã de 2…3 grade. Presiunea atmosferica va creşte.
Tot maine si de la aceeasi ora se va disputa partida dintre Urban Titu si CN Dinicu Golescu Campulung Muscel. Calarasean Silviu Brandusa a fost delegat ca arbitru asistent la acest joc, in vreme ce observator pentru arbitri a fost trimis bucuresteanul Florin Chivulete, bun prieten cu Daniel Stefan Gascanu.
Duminica, o brigada cu Costin Dan la centru, Silviu Brandusa si Alin Ursu „asistenti” si Valentin Porumbel „rezerva” va oficia la meciul de juniori A dintre Farul Constanta si Otelul Galati. La juniori B, Porumbel va fi „central” si Dan „rezerva”. Cele doua jocuri vor avea loc pe stadionul CFR din Constanta.

Comments are closed.