SPORT — 19 noiembrie 2014 at 11:59

Enache nu este speriat de gandul retrogradarii

by

Conducătorul de joc al echipei de handbal masculin Energia Târgu Jiu, Andrei Enache, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu îl sperie gândul retrogradării şi că nu se gândeşte la acest aspect, fiind optimist că echipa sa va reuşi să câştige meciurile următoare.
„Nu mă sperie gândul retrogradării, nu m-am gândit la asta nicio secundă, indiferent că situaţia este cum este, eu personal şi cred că nimeni din cadrul echipei nu ia în calcul retrogradarea acum, chiar dacă este ultimul loc în clasament, avem trei puncte, atunci când vor începe jocurile pentru play-out, dacă nu vom reuşi o surpriză să avem o serie de 6-7 victorii, cred că în play-out lucrurile vor sta altfel, vor reveni din jucătorii accidentaţi şi cu anumite achiziţii cu siguranţă lucrurile vor sta altfel, pentru că nu este locul echipei în nici un caz aici”, a spus Enache.
În ceea ce priveşte măsura de reducere cu 50% a salariilor jucătorilor pentru evoluţiile slabe, Enache consideră că aceasta a fost o măsură corectă, în contextul în care echipa are o singură victorie în cele 11 meciuri din primul tur al campionatului. „Ce-am putea să zicem când am câştigat un singur meci? Noi, cei care suntem implicaţi, ştim tot ceea ce este în cadrul echipei, dar din moment ce ai o singură victorie din 11… Oricum, au fost foarte corecţi cu noi, sunt alături de noi, ne sprijină şi noi o să facem tot ce putem ca să câştigăm meciul de sâmbătă, care cu siguranţă nu va fi uşor. Încrederea în forţele proprii cam dispare atunci când vin atâtea înfrângeri, în orice sport, în orice domeniu acelaşi lucru se întâmplă. Când lucrurile merg rău, e foarte greu, când te afunzi, e foarte greu să ieşi de acolo. Cu siguranţă, numai noi putem face lucrul acesta şi să legăm 2-3 rezultate pozitive, începând de sâmbătă”, a mai spus conducătorul de joc. Energia Târgu Jiu se află în acest moment pe ultimul loc în clasament, din cele 11 meciuri jucate având o singură victorie şi 10 înfrângeri.

Comments are closed.