SPORT — 16 noiembrie 2014 at 13:40

Arbitrul Dociu, doborat la pamant de o Aschie

by

Stadionul din Dragos Voda ajunge sa fie iadul arbitrilor. Ieri a venit randul lui Gabriel Dociu, din Calarasi, sa fie lovit. In repriza a doua a jocului dintre Victoria Dragos Voda si Victoria Lehliu Gara, la scorul de 2-0, Marius Spirea – Aschie, de la formatia oaspete, a fost eliminat de pe teren de joc dupa ce a primit cel de-al doilea cartonas galben.
Imediat s-a format un meleu la care au participat toti jucatorii de pe teren. Oaspetii protestau la adresa arbitrului, in vreme ce gazdele incercau sa le ia apararea oamenilor in negru. Nemultumit de prestatia „centralului”, lehlianul Marius Spirea si-a facut singur dreptate, apeland la un gest de violenta in urma caruia Gabriel Dociu a fost doborat la pamant. „Doar l-am impins, nu l-am lovit. Se ducea la spital daca il loveam cu pumnul sau cu palma”, se apara jucatorul Victoriei Lehliu Gara.
Sandi Moldoveanu – Zmeu, oficial al formatiei gazda, arata cu degetul catre antrenorul lehlienilor, Noni Milea. „A fost o faza la care arbitrul a fost prins un pic departe. Cei de la Lehliu Gara au solicitat cartonas rosu pentru portarul nostru, Ionut Oancea, dar Dociu nu avea cum sa dea asa ceva. In momentul in care a atins mingea si se afla in saritura, portarul nostru era in suprafata de pedeapsa, iar in momentul aterizarii a ajuns pe la 18 metri. Au facut scandal, l-a eliminat pe acest jucator pe care nu il cunosc. Jucatorul eliminat se indrepta catre marginea terenului cand Noni Milea i-a zis ca daca e smecher sa se duca si sa-i dea una arbitrului. Si s-a dus si l-a lovit cu podul palmei”, sustine Zmeu.
Tehnicianul lehlienilor respinge orice acuzatie din partea lui Sandi Moldoveanu si pune tot scandalul de la Dragos Voda pe seama arbitrului Gabriel Dociu. „Ne-au rupt in doua. Nu ne-a dat nimic. Un jucator de la noi a fost lovit cu capul in gura si nu s-a luat nici o masura. Am avut penalty clar, dar ne-a dat doar lovitura libera de la marginea careului. Portarul de la Dragos Voda trebuia eliminat, dar nu a fluierat nimic. De cand am ajuns acolo, fratii Moldoveanu ne-au zis sa stam potoliti pentru ca nu vom castiga. Ne-au zis ca au vorbit cu arbitri. Nici Ivanciu nu facea asa ceva. Niciodata nu am facut scandal cand am mai fost ciupiti, dar japca cum a fost la Dragos Voda nu am intalnit nici pe vremea cand jucam eu fotbal”, se apara antrenorul Victoriei Lehliu Gara.
Concluzia o trage tot Noni Milea: „In primul rand, noi suntem prosti. Inainte acestui meci, Iulian Iacomi, primarul de la Lehliu Gara, a platit catre AJF Calarasi toate taxele pe care le au de platit Victoria Lehliu Gara si Rapid Razvani. Este vorba de mai mult de o suta de milioane de lei vechi. Imi pare rau ca le-am dat banii. Noi i-am platit, ne-am facut datoria, iar ei ne-au calcat in picioare”.
 

No Comments

 1. noni, dar in returul sezonului trecut,la fundulea,cand ai facut un circ monstru si ti.ai scos echipa de pe teren…asa ca mai gandeste.te cand spui ca nu ai facut niciodata scandal…

 2. bai despteptule,sezonul trecut Lehliu a fost furata pe fata la Fundulea,mai avea putin si arbitru baga si el mingea in poarta pentru Fundulea,numai sa castige.Vorbesti cam prost 🙂

 3. O sa vede-ti la dragos voda multe acte de genul asta si asta din cauza observatorului si pe urma a arbitrilor care accepta impreuna o masa si cred citiva bani. Eu unul am si spus colegilor si conducerii ca la meciul de cupa nu vreau sa ma prezint la dragos voda pt ca arbitrii stiu rezultatul dinainte iar mai mult de jumatate de echipa este de acord asa ka in cupa sa joace arbitrii.

 4. Noni Milea , ai jucat si tu fotbal gogosarule. Tu jucai rugby nu fotbal ardeiule gras. Toata lumea e scarbita de tine si gestutile tale de tigan borat. Ati platit datoriile ,nu ai platit ceva caritabil mizerie de om. Eu unul daca eram observator nici in autocar nu ti dadeam voie sa stai la meciuri bai primitivule !

 5. voi vorbiti ca iati omorat pe cei de la ciocanesti

 6. nu mai vobiti voi in numele lui noni ,Marius cum ai spus ca te cheama eu daca eram in locul tau taceam din gura ca si voi jucati poate mai dur dacit noi pa cei da la ciocamesti iati tocat ati intrat pe teren sai bateti ,asa ca ciocu mic

 7. Sandi. eu vorbesc despre arbitrii iar tu despre jocul lor dur, eu nu ma plang de asta dar sa sti ka cel mai frustrant e atunci kind nu esti lasat delok sa joci de catre arbitrii, dar tu esti pe dinafara mult, joci pe campie. Iar despre meciul cu ciocanesti ei nu au jucat nimik daka ai fost la meci sau tot pe campie erai.

 8. auzi tu esti un mucos pentru mine cind jucam eu cred ca tu abia te nasteai .Dar nu cred ca tu in doua vieti sa te ridici la nivelu meu dar eu nu vorbeab ca iati lovit voi pe cei da la ciocanesti ci ca iati tocat cu arbitri

 9. nu iti da tu cu parerea despre dragos- voda ca si pa mine la lehliu mau tocat si nu mai mai plins

 10. Pey atunci trebuie sa ai 60 de ani pt ka eu am 30, iar asta inseamna ka ai jucat cu minge din aia cu siret si de aceea nu intelegi kum trebuie sa se desfasoare un meci de fotbal in ziua de azi, iar in legatura cu nivelul nu ai dreptate, fotbalisti sint la tv si terenul de la dragos e maidan fara nici-o suparare.

 11. eu am 40 si pa unde am fost eu tu trebuie sa mai bei vagoane da ceai ca sa ajungi . pai daca la dragos e maidan la lehliu e izlaz , pai daca fotbalisti sunt la tv inseamna catu esti umplutura, mai intreaba si tu lumea cine sunt eu.

 12. nu trebuie sa intreb, te gasesc la carciuma.

 13. nu stiu ce ai tu cu barurile poate iti plc dar pa mine nu o sa gasesti in ele .daca vrei ne putem intilni da a vorbi fata in fata

 14. Nu ma pot compara cu tine cum nu poti compara nici lehliu cu dragos voda.

 15. stii ceva am ajuns la cloncuzia ca nu am cu cine vorbi,pai cum sa te compari tu cu mine eu cind jucam fotbal tu o plimbai prin tarina,