SPORT — 15 noiembrie 2014 at 05:32

Petrescu: "Penita a jucat intr-un picior"

by

Nebunie la Modelu. Inainte jocului de ieri, cu Metaloglobus Bucuresti, la antrenamentele echipei s-au aflat doar 10 jucatori de camp. S-a ajuns in aceasta situatie din cauza faptului ca infirmeria clubului a fost plina. In aceste conditii, victoria de ieri, scor 1-0, reprezinta o adevarata minune si arata ca proiectul derulat de primarul Gheorghe Dobre se bazeaza pe caractere.
„Ne-a fost foarte frica de acest joc din cauza faptului ca avem probleme de efectiv. Penita a jucat intr-un picior, cu intindere, dar chiar si asa a reusit sa marcheze si sa luam cele trei puncte. Razvan Huzuneanu are ruptura musculara, i-am cerut sa joace si asa, a iesit la incalzire, dar a simtit dureri la schimbarile de directie si mi-a spus ca ar fi mai bine sa-l bag in ultimele 20 de minute decat sa joace la inceput si sa ceara repede schimbare”, a explicat Mourinho de Calarasi.
Adversarul modelenilor de ieri a impresionat prin gabarit si modul in care a pregatit fazele fixe. „Toate echipele cu care am jucat pana acum veneau la fazele fixe cu cate patru jucatori. Metaloglobus a venit tot timpul in careul nostru cu cate sase jucatori, toti foarte inalti, insa ne-am organizat foarte bine pe faza defensiva si am reusit sa nu primim gol. In prima repriza am avut posesia, am avut si doua ocazii, insa fara ca mingea sa ajunga pe spatiul portii. Singura lor oportunitate de a marca a fost in repriza a doua, cand a aparut o nesincronizare in apararea noastre, dar am supravietuit”, sustine Petrescu.
In acest moment, Inainte Modelu are 19 puncte, este la +1 in clasamentul adevarului si se pregateste pentru derby-ul de saptamana viitoare, cu Dunarea Calarasi. „Pot spune ca am incheiat turul cu un bilant pozitiv din moment ce suntem la +1 in clasamentul adevarului. In pauza de iarna imi doresc sa mai aducem cativa jucatori din judet, pe care sa ii crestem alaturi de cei pe care ii avem acum la dispozitie. Pe Serbanescu l-am adus de la Manastirea si intr-o luna de zile am reusit sa-l integrez perfect. Ieri a fost titular si a jucat bine. Suntem foarte multumiti de acest transfer”, este de parere tehnicianul campioanei judetene.
La finalul partidei de ieri, jucatorii si-au primit salariul pentru luna octombrie. „Urmeaza ca marti sa se plateasca si primele. Lumea este foarte multumita la Modelu”, a precizat Valeriu Petrescu. Pentru jocul de la Calarasi, Inainte Modelu nu va conta pe Ionel Nicolae, Sorin Dragnea, Mirel Pena, Razvan Huzuneanu, Petre Penita si Eduard Tanase, toti fiind accidentati.
 
 

Comments are closed.