Special, SPORT — 13 noiembrie 2014 at 11:39

Motanu, la Sageata Navodari – FC Balotesti

by

Maine, cu incepere de la ora 14:00, va avea loc partida dintre Inainte Modelu si Metaloglobus Bucuresti. Partida va fi condusa de o brigada prahoveana, alcatuita din Robert Stanciu – Louis Oprescu, Catalin Popovici. Observator pentru arbitri va fi Marius Munteanu, din Bucuresti, in vreme ce alt bucurestean, Mihai Costache, va fi observator pentru arbitri.
Maine, la Modelu, vremea va fi inchisa. Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme normalã pentru aceastã datã, în timp ce minimele nocturne se vor situa uşor peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi mai mult noros şi, îndeosebi în prima parte a zilei, trecãtor va mai ploua slab sau va burniţa, iar vântul va mai avea unele intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimã va fi de 5…6 grade. Presiunea atmosferica va fi în scãdere.
Tot maine va avea loc partida dintre Astra II Giurgiu si CS Visina Noua, din Seria C2. Olteniteanul Valentin Porumbel va fi arbitru de centru la aceasta disputa, unde va fi ajutat de catre Dragos Radu, din Dragomiresti – Ilfov, si Serban State, din Pitesti. Partida se va disputa pe stadionul Astra din Ploiesti.
Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi, va fi prezent sambata de dimineata pe stadion Flacara, din Navodari, unde va fi observator de joc la partida dintre Sageata si FC Balotesti. Pentru ilfoveni evolueaza chirnogeanul George Craciun si fostul jucator al Dunarii Calarasi, Gabriel Lupascu.
In aceeasi zi, Valentin Porumbel, din Oltenita, avandu-i ca asistenti pe Catalin Ion si Alexandru Draganescu, iar ca rezerva pe Razvan Ilie, va conduce partida de juniori A dintre ACS Berceni si LPS Buzau. La juniori B, Razvan Ilie va fi „central”, in vreme ce Porumbel arbitru de rezerva, iar arbitrii asistenti vor ramane aceeasi.
 
 
 
 

Comments are closed.