SPORT — 13 noiembrie 2014 at 17:44

Gascanu iar a vrut sa aduca arbitri din Bulgaria

by

Sambata, 15 noiembrie, cu incepere de la ora 14:00, va avea loc derby-ul dintre Victoria Chirnogi si CSM Oltenita. Sunt sanse mari ca partida sa fie urmarita din tribuna de aproximativ o mie de spectatori. Intre cele doua formatii exista o rivalitate sportiva uriasa, iar un astfel de meci echivaleaza cu un Steaua – Dinamo, Barca – Real ori Inter – Milan.
Va fi sarbatoare la Chirnogi, iar AJF Calarasi isi doreste ca spectacolul sportiv sa nu fie stricat de brigada de arbitri. Ambele combatante au fost de parere ca este nevoie de un „central” cu experienta, capabil sa tina in frau ambele formatii. Patriarhul Daniel a propus ca la aceasta partida sa fie delegata o brigada din Bulgaria, dar varianta a fost respinsa din start de catre ambele tabere.
Gascanu are o obsesie cu arbitrii de la sud de Dunare. Acest pseudo-schimb de experienta nu ajuta cu nimic arbitrajul calarasean. Ca urmare, demersurile lui Daniel Stefan sunt de-a dreptul inutile. Daca vrea sa ajute cu ceva, Gascanu ar face bine sa nu se mai bage. Mai grav este ca Dunarea Calarasi se bazeaza pe serviciile sale in relatia cu arbitrii, iar rezultatele se pot observa. La meciul cu Dinamo II, elevilor lui Ion Rauta le-a fost refuzat un penalty care s-a vazut tocmai de la Dragos Voda.

Comments are closed.