Special — 12 noiembrie 2014 at 09:20

Ion Radu si Mircea Dan, alaturi de Eftene

by

La 6 decembrie va avea loc Adunarea Generala Extraordinara a AJF Calarasi, ocazie cu care presedintele Doru Dinca – Motanu va cere reprezentantilor echipelor afilitate sa aprobe suspendarea lui Nicolae Eftene din functia de vicepresedinte al forului fotbalistic judetean.
Pentru ca sedinta sa se desfasoare conform statului, este nevoie ca la sedinta programata la inceputul lunii decembrie sa fie reprezentate doua treimi din echipele afiliate. De asemenea, pentru ca Eftene sa fie suspendat trebuie ca doua treimi din cei prezinti in sala sa fie de acord cu acest lucru.
Nicolae Eftene a primit acasa o instiintare prin care i se comunica faptul ca in Comitetul Executiv s-a stabilit suspendarea sa provizorie, numai ca in sedinta de luna aceasta nu s-a supus aprobarii vreo astfel de decizie. Doru Dinca a considerat ca nu este nevoie de asa ceva, insa faptul ca Ion Radu – Slick, de la Venus Independenta, nu a fost prezent in sala, iar Mircea Dan, de la Victoria Chirnogi, a cerut sa nu fie pus sa voteze asa ceva trebuie sa ii dea multe de gandit celui care conduce fotbalul calarasean.
Ion Radu si Mircea Dan nu sunt cei mai simpatici oameni din fotbalul calarasean, insa cunosc foarte bine regulamentele si au evitat ca numele lor sa fie azvarlite intr-un razboi care nu le apartine. Doru Dinca ii pune acum pe delegatii echipelor pe drumuri, ii obliga la cheltuieli, doar pentru ca nu este de acord ca cineva din Comitetul Executiv sa ii faca opozitie. Motanu uita ca oameni precum Ceausescu sau Bratu Cataros si-au pierdut functiile tocmai pentru ca au impus un regim totalitar.

Comments are closed.