Special — 7 noiembrie 2014 at 03:30

Doru Dinca l-a suspendat pe Nicolae Eftene

by

Ieri a avut loc sedinta Comitetului Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Calarasi. Presedintele Doru Dinca – Motanu i-a anuntat pe ceilalti grei din fotbalul calarasean ca vicepresedintele Nicolae Eftene a fost suspendat din functie, sustinand ca pentru aceasta decizie nu mai este nevoie de aprobarea organului de conducere a forului fotbalistic.
Seful fotbalului calarasean a vrut chiar sa obtina excluderea lui Eftene, care a fost ales ca vicepresedinte pentru zona Oltenita, din fotbalul calarasean astfel incat acesta sa nu mai poata avea contract cu nici o grupare afiliata la AJF Calarasi. Aberant, in stilul lui Cataros. Nicolae Eftene este antrenor cu Licenta A, asa cum mai au doar Valeriu Petrescu, antrenor la Inainte Modelu, in Liga a 3-a, Virgil Bogatu, antrenor la CSM Oltenita, ocupanta primului loc in clasamentul Ligii Tractoristilor, si Adrian Cristea, care pregateste pe Victoria Chirnogi, clubul cel mai bine organizat dintre toate cele care participa la intrecerile judetene.
Eftene este un om valoros, dar are si pacatele sale. Asa sunt oamenii valorosi. Doru Dinca, pe finalul carierei sale, avea si pacate, nu doar valoare, dar cei cu care a lucrat au preferat sa profite de calitatile sale. Au actionat ca oameni de fotbal. Nicolae Eftene si-a luat licenta de la Scoala de Antrenori a Federatiei Romane de Fotbal, nu de la Manastirea, dar Motanu face acum o greseala prin care un om valoros, care intotdeauna a avut puterea sa gaseasca jucatori talentati si care nu a acceptat niciodata sa se manjeasca, este indepartat din Comitetul Executiv.
Presedintele AJF Calarasi trebuie sa tina cont ca a fost ales pentru ca oamenii s-au saturat de Bratu Cataros, nu pentru ca Doru Dinca le-ar fi fost tare drag. Din pacate, Motanu incepe sa semene tot mai tare cu cel caruia i-a luat locul. S-a schimbat locatarul de la Casa Alba, dar sistemul a ramas acelasi. Dinca nu pentru asta a fost ales. AJF Calarasi apartine echipelor, nu arbitrilor.
Acum, Nicolae Eftene trebuie informat pe cale oficiala de decizia care a fost luata astazi de catre Comitetul Executiv. Oficial nu inseamna sms sau e-mail, ci scrisoare postala cu confirmare de primire. Cum va actiona Eftene mai departe nu se stie. Dar AJF Calarasi trebuie sa organizeze, conform statului, alegeri pentru postul de vicepresedinte al AJF Calarasi. Asta inseamna ca cel mai tarziu la 6 decembrie trebuie sa se desfasoare sedinta extraordinara a Adunarii Generale pentru alegerea celui care ii va lua locul lui Eftene.
Daca nu se va intampla asta, vom asista la o incalcare grava de statut. Mult mai grava decat cea care s-a petrecut atunci cand Daniel Ilie a fost numit, nu ales, ca reprezentant in Comitetul Executiv al echipelor cu activitate exclusiv in domeniul de copii si juniori. Si inca o problema. Atunci cand se alege reprezentantul echipelor de Liga a 5-a, de exemplu, trebuie sa voteze doar delegatii echipelor de Liga a 5-a.
 
 
 

Comments are closed.