Special — 6 noiembrie 2014 at 13:25

E nasol rau de tot! Ghiuta a luat foc!

by

Cand dai cu sapa printre straturile din fotbalul calarasean si te trezesti dimineata cu dorinta de a avea o zi in care pe www.sportcalarasean.ro sa fie numai iasomie, sa miroasa a levantica, sa zburde copilandrii pe tapsan, iti dai seama ca asa ceva e imposibil. Incepi ziua cu o stire in care evidentiezi o fapta buna a presedintelui AJF Calarasi, Doru Dinca, mergi mai departe cu un punct de vedere al celor de la Dragos Voda, ca sa nu se mai simta oamenii nedreptatiti, si esti in culmea fericirii cand afli ca se joaca intr-o zi atat de frumoasa o etapa din campionatul judetean de cadeti.
Dar filmul se opreste brusc aici. De ce? Pentru ca astazi, intr-o zi de sarbatoare in Complexul Sportiv Tineretului din Calarasi, Adrian Ghiuta, patronul celor de la Atletic Calarasi, s-a dat in spectacol. Nu intr-unul sportiv, ci intr-unul josnic. Fostul arbitru intercomunal i-a injurat ca la usa cortului pe Mircea Dan, de la Victoria Chirnogi, si pe Bogdan Leu, de la Progresul Calarasi, in urma unei decizii a Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Calarasi.
Chirnogeanului „i-a bagat carne in frigider” de s-au speriat si gardurile stadionului. Lui Leu i-a reprosat ca ar fi umblat pe la Daniel Tutuianu, care ii este cumnat, pentru ca Atletic sa piarda cu 3-0 un meci pe care l-a jucat la Chirnogi in campionatul judetean destinat juniorilor D si astfel Portul sa fie sigur de titlul de campioana judeteana.
Adrian Ghiuta: „A fost o rabufnire din partea mea dupa ce mi-au luat trei puncte. I-am batut pe teren cu 20-0 si au facut o contestatie fara ca cineva sa ma anunte. Eu muncesc ca un nebun. La fiecare competitie la care participam sub organizarea AJF Calarasi intalnim echipe care folosesc jucatori cu doi ani mai mari decat le permite regulamentul si nu se ia nici o masura. Nu mai vreau sa mai spun nimic despre nimeni. M-am saturat de ceea ce se intampla. Sa se duca la turneele zonale Modelu si Chirnogi, daca asa vor ei”.
Bogdan Leu: „I-am zis lui Ghiuta ca il las sa se duca la turneul zonal daca la finalul campionatului va fi la doar doua puncte in spatele nostru la juniori D. Cand si-a dat seama ca exagereaza a venit la mine si a vorbit frumos. Insa nu e normal sa foloseasca un astfel de vocabular, mai ales ca era vorba despre o competitie de copii”.
Mircea Dan: „Eu am facut un memoriu in care am cerut ca jocul din prima etapa sa fie castigat de catre Chirnogi cu 3-0, iar Comisia de Disciplina ne-a dat dreptate.Ghiuta a luat foc acum si avea intentia sa ma si loveasca. Nu ma pun la mintea lui si nici n-am sa cer suspendarea lui”.

No Comments

  1. Degeaba .. Si cu 3 puncte in plus si la egalitate , același lucru .. Avem 2 meciuri directe cu ei si ii rupem .. Progresul = campioana CL si in curând a tării ..

  2. Hai ca aveţi tupeu…sunteţi anonimi in curând nu se va mai auzii nimic de voi.

  3. Mars la abecedar semidoctule