SPORT — 5 noiembrie 2014 at 09:25

Sa nu dam cu Pietroiu in Gascanu

by

Lilica Voicu cere suspendarea arbitrului asistent Cristian Caraion dupa ce acesta l-a numit nesimtit pe antrenorul celor de la Avantul Pietroiu. Scena s-a petrecut aseara, la sedinta Comisiei de Disciplina, si la ea a fost prezent inclusiv Doru Dinca. Presedintele AJF Calarasi a intervenit imediat si i-a cerut fluiericiului sa-si controleze limbajul. Foarte corect, numai ca lucrurile nu trebuie sa se opreasca aici.
In vremea lui Cataros, arbitrul Ionel Duta a scuipat un jucator de la Soldanu, iar ca drept „rasplata” nu a mai fost delegat la meciurile din Liga Tractoristilor. Fapta lui Caraion nu este la fel de grava, se poate chiar ca autorul sa fi fost deranjat de spusele lui Lilica Voicu, dar nu se cuvine ca un arbitru sa jigneasca reprezentantul unei echipe care cotizeaza pentru ca activitatea forului fotbalistic judetean sa se desfasoare in conditii optime.
Pana la urma nu arbitrii sustin fotbalul calarasean si salariul de 2.000 de lei al lui Doru Dinca, ci formatiile, indiferent ca ele sunt Pietroiu, Roseti, Dalga sau Crivat. Motanu este acum obligat sa ceara suspendarea lui Caraion. Daca tolereaza un astfel de episod petrecut chiar sub nasul sau, atunci trebuie sa le dam crezare celor ca Nita Miron si Dumitru Pandrea atunci cand spun ca acum e mai rau decat pe vremea lui Cataros.
In plus, nu o sa ne mai putem arata indignita cand un arbitru va fi batut pentru ca acesta nu va fi altceva decat raspunsul echipelor la vocabularul lui Caraion. Culmea este ca in cele 12 etape jucate pana acum in Liga Tractoristilor s-a lasat cu scene de violenta fizica la un singur meci. Evident, acesta s-a petrecut la Dragos Voda, echipa de suflet a Patriarhului Daniel. Intr-un clasament al jocurilor castigate la „masa verde”, formatia antrenata de catre Silviu Moldoveanu se afla pe primul loc, cu sase puncte. Pe locurile 2-16, la egalitate de puncte, adica zero, se afla celelalte formatii din Liga Tractoristilor.
Costel Ghita, delegatul celor de la Avantul Pietroiu, este suparat pe Daniel Stefan dupa ce Comisia de Disciplina a admis contestatia celor de la Dragos Voda si a omologat partida cu 3-0. Nemultumirile lui Ghita sunt nefondate. Echipa sa a avut pe teren un jucator „pe fals”, iar pentru acest lucru Pietroiu trebuie sa plateasca. E adevarat ca Gascanu e prieten cu Silviu Moldoveanu si in baza acestei relatii Dragos Voda va scapa si anul acesta de retrogradare, dar pentru meciul pierdut la „masa verde” nu e vinovat Gascanu pentru ca nu el a facut echipa Avantului, ci Lilica Voicu si Costel Ghita. Ca urmare, domnilor, injurati-l pe Gascanu pentru ca nu avea ce cauta in sala in care s-a tinut sedinta Comisiei de Disciplina asa cum nu avea ce sa caute acolo nici presedintele AJF Calarasi, Doru Dinca, dar recunoasteti si faptul ca vina pentru aceasta infrangere va apartine in totalitate.
VICTORIA DRAGOS VODA – AVANTUL PIETROIU
Jucatorul Panait Ionel de la Avantul Pietroiu se suspenda o etapa si 50lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD. Jucatorul Mitu Marius Valentin de la Avantul Pietroiu se suspenda o etapa si 50lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD. Jucatorul Paraschiv Gheorghita de la Avantul Pietroiu caruia i s-a oprit legitimatia dupa terminarea jocului, la solicitarea observatorului Balan Silviu, se sanctioneaza cu avertisment  si penalitate financiara 100lei, baza Art. 1.11 din RD (jucatorul fiind audiat la comisie si primind circumstante atenuante).
Se admite contestatia formulata de Victoria Dragos Voda, constata folosirea unui jucator cu identitate falsa, avand in vedere depozitia arbitrilor si marturia celui in cauza, in consecinta anuleaza rezultatul din teren, omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Victoria Dragos Voda, baza Art. 1.4 din RD.
Delegatul echipei Avantul Pietroiu, Ghita Costel, se suspenda o luna competitionala incepand cu 4.11.2014 si penalitate financiara 300lei, baza Art. 8.6, Art. 5.1 si Art. 2.3 din RD.
Delegatul echipei Victoria Dragos Voda, Moldoveanu Sandi, se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 150lei, baza Art. 8.5 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
PETROLUL ILEANA – STEAUA LEHLIU SAT
Jucatorul Zamfir Florian Sorin de la echipa Petrolul Ileana se suspenda o etapa si 30lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
VIITORUL DALGA – SOIMII UNIREA
Avand in vedere neprezentarea echipelor, omologheaza partida cu scorul 0-3 pentru ambele echipe (dublu forfait) si sanctiune financiara de 300lei pentru fiecare echipa, baza Art. 3.1 din RD
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
PROGRESUL FUNDULEA – CSM OLTENITA
Antrenorul echipei Progresul Fundulea, Adam Emilian, se suspenda 2luni competitionale, incepand cu 4.11.2014 si penalitate financiara 500lei, baza Art. 8.10 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
PROGRESUL FUNDULEA – CSM OLTENITA (juniori)
Jucatorul Dobrisan Denis Alexandru de la echipa CSM Oltenita se suspenda o etapa si 30lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
SPICUL ROSETI – VICTORIA LEHLIU
Jucatorul Stoica Emilian Petrut de la echipa Victoria Lehliu se suspenda o etapa si 50lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
AGRICOLA BORCEA  – STEAUA RADOVANU
Jucatorul Costache Bogdan de la echipa Agricola Borcea se suspenda o etapa si 50lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD.
Jucatorul Babadita Marius de la echipa Steaua Radovanu se suspenda o etapa si 50lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD.
Jucatorul Mihalache Florentin de la echipa Steaua Radovanu se suspenda o etapa si 50lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
UNIREA MINASTIREA  – RAPID ULMENI (JUNIORI)
Jucatorul Chiru Mihai Valentin de la echipa Rapid Ulmeni se suspenda o etapa si 30lei penalitate financiara, baza Art. 1.6 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
DUNAREA GRADISTEA – VENUS INDEPENDENTA
Delegatul echipei Venus Independenta, Radu Ion, se suspenda 4 etape si 300 lei penalitate financiara, baza Art. 8.2 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
AGRICOLA BORCEA – STEAUA RADOVANU (juniori)
Se omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Agricola
Borcea si penalitate financiara 150lei echipei Steaua Radovanu, baza Art. 3.1 din RD. Totodata echipei Steaua Radovanu i se pun in vedere prevederile Art. 3.4 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

No Comments

  1. Eu propun ca gascanu si mirel anghel sa ispaseasca etapa de suspendare a celor 2jucatori de la pietroiu..acel măscărici de mirel anghel marele arbitru care pt 10lei e in stare sa si vândă un rininchi..cum sa dai rosu cand u arăti lovitura libera si dupa întorci decizia si dai out si ii dai rosu jucătorului pe Nuj ce motiv inventat…furt mai mare ca la dragos vodă n am vazut..jucatorii de la pietroiu au iesit in lacrimi de pe teren văzând cum marele arbitru de UCL si a batut joc de munca lor..mare păcat!!rusineeeee!!!

    • „…si a batut joc de munca lor..mare pacat!!rusineeeee!!” poti spune celor din conducerea pietroiului care au alcatuit echipa si au acceptat sa introduca in teren un jucator pe fals.

  2. Viitorul Dalga si Soimii Unirea sunt doua echipe din a doua jumatate a clasamentului Categoriei Onoare seria B, categorie de unde nu poti sa retrogradezi, doua echipe care nu vor, dar nici nu au cum sa promoveze in Divizia D Judeteana datorita prestatiilor slabe din acest sezon, sunt doua echipe care vor doar sa joace fotbal.Reprezentantii echipelor mai sus mentionate, de comun acord au cerut amanarea meciului cerand reprogramarea in saptamana imediat urmatoare dupa terminarea ultimei etape din turul campionatului sau etapa intermediara la jumatatea saptamanii, dar s-au lovit de refuzul categoric al presedintelui AJF.De ce nu a fost posibil…atat timp cat conducatorii echipelor s-au inteles si aveau de gand sa vina si cu o adresa scrisa catre conducerea AJF Calarasi?Acum am vazut…pentru a da amenzi ambelor echipe cu cate 300 de lei.Nu este corect, stiti doar sa ne jupuiti de bani si spre deosebire de 5-6 echipe pe care le ajutati, restul nu conteaza, banii sa vina…In ritmul asta sa stiti k o sa fie primul si singurul dumneavoastra mandat domnule Dinca.Vreau sa precizez k cei din conducerea arbitrajului au fost de acord cu amanarea jocului.