SPORT — 5 noiembrie 2014 at 11:04

Florin Schiopu, in semifinale la "europene"

by

Bucurie fara margini astazi la Calarasi. Clubul Sportiv Municipal are un sportiv calificat in semifinalele Campionatului European de Box care se desfasoara in aceasta perioada in Rusia, la Anapa. Florin Schiopu si-a asigurat o medalie astazi, urmand sa lupte maine pentru accederea in finala de la Categoria 54 de kilograme.
Performanta reusita de catre pugilistul calarasean i-a facut pe antrenorii de la CSM Calarasi sa zburde de fericire. „Nu mai pot sa vorbesc de atata bucurie. Ma bucur foarte mult pentru acest baiat. Are asigurata o medalie. Speram sa mearga tot mai departe pentru ca este un copil muncitor”, a declarat antrenorul Valentin Anghel.
Fratele sau, George Anghel, a publicat pe Facebook un mesaj emotionant. „Felicitari pentru victoria de azi. Vrem sa nu te opresti aici! Ai reusit sa aduci lacrimi de fericire pe chipurile noastre cu victoria de azi, dupa ani de munca intr-o echipa minunata, alaturi de doi oameni care ti-au fost alaturi tot timpul, ai reusit sa ajungi intr-o semifinala de CAMPIONAT EUROPEAN, sa aduci o medalie internationala pentru orasul tau. Felicitari si nu te opri aici!!!”, a scris tehnicianul.
 

Comments are closed.