Special — 4 noiembrie 2014 at 17:43

Motane, Gascane, Ilie, dormiti, ma?

by

Inainte de a ajunge presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Calarasi, Doru Dinca – Motanu promitea ca va schimba radical fata fotbalului calarasean. Fostul atacant al Dunarii vorbea despre campionate puternice pentru copii si juniori, intreceri de futsal si minifotbal, bani pentru echipe si cate si mai cate.
Motanu a promis pana si luna de pe cer, dar in cele din urma nu a mai facut nimic. Ba nu! A facut totusi ceva. I-a dat mana libera lui Daniel Stefan – Gascanu sa taie si sa spanzure in fotbalul calarasean. Dar asta inseamna ca schimbarea pe care si-a dorit-o fiecare om de fotbal nu se va mai realiza niciodata.
Nita Miron este suparata si spune ca acum e mai rau ca pe vremea lui Bratu Cataros. Este o opinie! Pandrea, cand nu a mai fost in fruntea Comisiei de Disciplina, a spus acelasi lucru. Alta opinie! In acest moment, orice actiune a lui Doru Dinca este lipsita de credibilitate si asta doar pentru ca a ales sa lucreze cu Gascanu si ca Gascanu. Grav!
In perioada aceasta AJF Calarasi mimeaza interes pentru copii si juniori. Din pacate, sutele de milioane care ajung in conturile forului fotbalistic judetean se muta in buzunarele celor care au pus mana pe putere. In vremea lui Cataros, salariile lunare se ridicau la 2.000 de lei. Acum, acestea inseamna 5.500 de lei, adica de aproape trei ori mai mult. Atunci erau doar doi oameni la Baza Navrom, acum sunt patru si totul merge in directia gresita, ba chiar o ia la vale cu o viteza naucitoare.
Saptamana aceasta, elevii din clasele I-IV sunt in vacanta. Ar fi fost momentul perfect pentru ca AJF sa profite de aceasta pauza in programul scolilor si de vremea buna si sa organizeze doua etape din cadrul campionatului judetean destinat juniorilor E. Evident ca acest lucru nu s-a intamplat. Presedintele Doru Dinca este preocupat de afacerile personale si petrece pe la Baza Navrom mai putin timp decat Bratu Cataros, Daniel Stefan, de la Compartimentul de Competitii, este preocupat de ceea ce se intampla cu Victoria Dragos Voda si nu are timp de intrecerile de juniori, in vreme ce Daniel Ilie, reprezentantul cluburilor cu activitate exclusiv in domeniul de copii si juniori in Comitetul Executiv, nu face nimic.

Comments are closed.