SPORT — 2 noiembrie 2014 at 04:12

Stefan cel Mare a capotat la Lupsanu

by

Ieri dupa-amiaza s-au desfasurat meciurile din etapa a 12-a a Categoriei Remorca – Seria B. Primele doua clasate inaintea acestei runde, Conpet Stefan cel Mare si FC Independenta, au capotat in deplasare, fapt de care a profitat Unirea Dragalina. Stefan cel Mare a pierdut cu 1-0 la Lupsanu, in vreme ce Espanyol a fost umilita la Galdau, unde a fost invinsa cu 8-1. Unirea Dragalina a invins cu 1-0 pe Viitorul Dichiseni.
„Ne-au lipsit trei jucatori si s-a cunoscut. Arbitrajl a fost unul ca in Liga a 5-a, dar nu ne putem plange. Trebuie sa strangem randurile si sa castigam meciurile viitoare’, a declarat Liviu Marin, antrenorul celor de la Conpet Stefan cel Mare, formatie ce si-a pastrat pozitia fruntasa in clasament, avand cu un punct mai mult decat Unirea Dragalina, ocupanta locului doi.
Categoria Remorca, Seria B, etapa a 12-a, rezultate: Dinamo Sarulesti – Zarea Cuza Voda 6-2, Unirea Dragalina – Viitorul Dichiseni 1-0, Steaua Lupsanu – Conpet Stefan cel Mare 1-0, Fortuna Tamadau – Tricolorul Jegalia 11-0, Petrolul Ileana – Steaua Lehliu Sat 5-4, AS Galdau – FC Independenta 8-1. Partida Viitorul Dalga – Soimii Unirea a fost amanata. Spicul Valcelele a stat.

No Comments

  1. Galdau a batut cu 11-0 sau cu 8-1 ?

  2. Lehliu nu a luat bataie cu 11-0. meciul s-a terminat 5-4

  3. Nu sunt antrenorul echipei, ci capitanul. Antrenor este George Danila.

  4. Stefan cel mare , echipa care joaca cu arbitrii.. a vrut sa cumpere meciul.. s au rugat de lupsanu sa le dea meciul… lupsanu, intradevar daca ar fi toti jucatorii in fiecare meci, nu cred ca ar avea rival .. dar asta e..

  5. Vorbesti prosti nastase marius. Stefan cel mare dabia daca au bani sa cumpere cateva sticle de apa pt jucatori,in cazul acesta cum crezi u ca ar putea cumpara un meci?