SPORT — 1 noiembrie 2014 at 12:35

"La Dragos Voda nu se poate juca fotbal"

by

Meciul dintre Victoria Dragos Voda si Avantul Pietroiu ar fi trebuit sa se incheie, conform calculelor de la AJF Calarasi, cu victoria gazdelor. Tocmai din acest motiv Mirel Anghel a fost delegat la acest joc. Dar Dragos Voda nu are altceva decat o relatie de prietenie intre antrenorul Silviu Moldoveanu si Patriarhul Daniel, care nu a fost suficienta pentru ca cele trei puncte de astazi sa revina Victoriei. Partida s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.
Costel Ghita, delegat la Avantul Pietroiu, este ingrozit de cele intamplate in aceasta dupa-amiaza la Dragos Voda. „Mi-au contestat toata echipa. Au vrut initial, la finalul jocului, sa conteste un jucator care s-a accidentat si a plecat spre casa imediat ce l-am schimbat fiindca nu se simtea bine. Trebuiau sa conteste jucatorul la pauza, nu la final. Cand au vazut ca n-au ce sa conteste, au zis ca fac contestatie pe fiecare jucator. Culmea este ca aceasta contestatie a fost introdusa dupa ce mi-au inmanat legitimatiile jucatorilor, iar eu semnasem raportul de arbitraj. La Dragos Voda nu se poate juca fotbal. Daca nu reusesc sa te bata pe teren, iti contesta toti jucatorii. Acum ei vor ca eu sa ma duc cu un autocar la Comisia de Disciplina. Nu vreau sa ma plang de altceva decat de faptul ca antrenorul nostru, Lilica Voicu, pe care il cunoaste tot judetul si nu poate spune nimeni ca nu este un om serios, a fost imbrancit si invartit de cateva ori de catre Silviu Moldoveanu. Observatorul de joc, Siliviu Balan, nu si-a notat nimic. A stat de vorba cu cineva pe toata durata jocului. Nici macar nu stia ce cartonase galbene s-au dat. Asa nu se poate juca fotbal”, a declarat Costel Ghita.
Liga Tractoristilor, etapa a 12-a, rezultate: Agricola Borcea – Steaua Radovanu 3-3, Spicul Roseti – Victoria Lehliu Gara 2-1, Dunarea Gradistea – Venus Independenta 1-5, Dunarea Ciocanesti – Avantul Dor Marunt 8-0, Unirea Manastirea – Rapid Ulmeni 2-1, Progresul Fundulea – CSM Oltenita 3-7, Partizan Crivat – Victoria Chirnogi 0-8, Victoria Dragos Voda – Avantul Pietroiu 1-1.

No Comments

 1. Cine a marcat pt Oltenita si Chirnogi?

 2. Are dreptate , arbitrul pe toata durata partidei a arbitrat intr-o singura directie. Este normal ca la o faza pentru echipa oaspete sa fluiere fault , jucatorul sa doreasca sa bata , iar el sa revina si sa dicteze aut, acordandu-i jucatorului cartonas?
  Arbitrul A2, Cristi Caraion a stat pe toata durata partidei 1 metru in suprafata de joc, nevazand linia de tusa.

 3. de ce domnilor de la pietroi sunteti nemultumiti? ca ati fost prinsi cu un jucator care este legitimat la RAPID FETESTI? Iar la contestatia celor de la Dragos Voda nu s-a prezentat in cabina arbitrilor pe motiv ca plecase…povesti. jucatorul se afla in autocar.

  • Nu au avut niciun jucator pe fals. Nu se obisnuieste asa ceva la Pietroiu, te asigur de asta.

   • de acord cu tine dar de ce nu s-a prezentat in cabina arbitrilor, cum ar fi trebuit. nu cred ca un jucator care iese la pauza pleaca imediat acasa.

 4. Si dc domnule anonim cand noi cei de la pietroiu am vrut sa facem contestatie pe 4jucatori de la dvs respectiv numerele 13,20,11 si 15 am fost luati la înjurături si ne au dar afara din vestiar??dc??cum explici ca arbitrul da fault La mijlocul terenului jucătorul cu nr 7 se duce sa execute si dupa se razgandeste si da out si ii da rosu jucătorului…doar 3jucatori n au avut galben..sunt curios ce făcea acel mascarici ca arbitru nu i pot spune dk scorul rămânea 1-0 pt pietroiu..

 5. Cum Doamne iarta-ma ala in legitimatie era alb si in realitate era de culoare ? Ma faceti sa rad :))))

  • Si pe mine ma face sa rad cand ma gandesc ca nu ati fost in stare sa bateti, pe teren, acasa, o nou-promovata, avand tot ajutorul din lume (ma refer la un Mirel in zi de gratie, arbitrul de casa, de altfel).

 6. Pietroiu e o echipa mica care nu se vinde,probabil cărtile au fost facute de la început ca pietroiu sa retrogradeze dar nu se va întâmpla asta..dk aveam un arbitraj corect am fi fost mult mai sus..

 7. Nou promovata cu jucatori de la alte echipe , nelegitimati :))))