SPORT — 31 octombrie 2014 at 11:12

Program incarcat pentru echipa de handbal

by

Dunarea Calarasi este una dintre putinele echipe din Liga Nationala care la sfarsitul acestei saptamani nu va disputa un joc de verificare pentru a-si umple golul provocat de actiunea echipei nationale. In lipsa lui Aihan Omer, plecat cu lotul in Kosovo, sedintele de pregatire sunt conduse de catre Ioan Bota, directorul executiv al clubului calarasean.
Jucatorii vor reincepe seria jocurilor oficiale miercuri, 5 noiembrie, cu incepere de la ora 19:45, in deplasare, pe terenul celor de la Potaissa Turda. Partida va putea fi urmarita in direct la televior pe postul de televiziune DigiSport. Pentru ca toti handbalistii sa fie la capacitate maxima la ora disputarii acestei partide, conducerea echipei de handbal a refuzat orice partida de verificare ce ar fi putut avea la sfarsitul acestei saptamani.
Jocul cu HC Vaslui, contand pentru etapa a 10-a a Ligii Nationale, se va disputa sambata, 8 noiembrie si nu va fi televizat. Initial, Ioan Bota a depus la Federatia Romana de Handbal o adresa prin care solicita ca partida sa se joace luni, 10 noiembrie, dar moldovenii au refuzat acest lucru, fapt ce i-a infuriat foarte tare pe calaraseni, care vor acum sa creeze la acest meci o atmosfera cum nu a mai fost vreodata in Sala Polivalenta, astfel incat Dunarea sa zdrobeasca echipa cu care CSM Calarasi s-a luptat sezonul trecut, fara succes, pentru promovare.
La ora jocului de la Calarasi, vasluienii vor avea avantajul ca au disputat ultimul joc oficial tocmai la 14 octombrie si vor avea un tonus mult mai bun decat cel al elevilor lui Aihan Omer, care vor fi nevoiti sa joace doua meciuri in patru zile. In plus, deplasarea la Turda este una foarte lunga, fapt ce ar putea afecta o parte din jucatori.
 

Comments are closed.