SPORT — 31 octombrie 2014 at 07:57

Derby si pentru juniorii Dunarii Calarasi

by

Din cauza alegerilor prezidentiale de duminica, 2 noiembrie, ocazie cu care romanii isi vor alege groparul pentru urmatorii cinci ani, in judetul Calarasi, dar nici alte zone din tara unde se practica fotbalul mic si foarte mic, nu se va disputa nici un meci. Din acest motiv, juniorii de la Dunarea Calarasi vor juca maine partidele cu CF Braila.
Disputa juniorilor A va incepe la ora 10:00 si poate reprezenta un bun prilej pentru elevii lui Marius Paun si Cosmin Onofrei de a se reabilita in fata conducerii clubului si a celor care sustin gruparea „galben-albastra”. Cu incepere de la ora 12:00 vor intra pe teren juniorii B, partida fiind un adevarat derby al echipelor aflate in suferita. Calarasenii au doua puncte, in vreme ce brailenii stau si mai prost, nereusind sa stranga pana in acest moment nici un punct.
Pentru Dunarea Calarasi, ziua de maine va reprezenta un adevarat maraton fotbalistic. Dupa cele doua meciuri de juniori, de la ora 14:00, va avea loc jocul dintre Viitorul Axintele si Dunarea Calarasi. Conducerea clubului de pe Borcea va pune la dispozitia microbistilor calaraseni un autocar cu care sa se deplaseze in comuna Axintele, din judetul Ialomita.

Comments are closed.