SPORT — 29 octombrie 2014 at 13:33

Partizan Crivat, amendata cu 300 de lei

by

In toata nenorocirea provocata de vremea polara pe care s-au jucat meciurile din etapa a 11-a a Ligii Tractoristilor exista si o parte buna. Jucatorii si reprezentantii echipelor care s-au indurat sa se prezinte la jocuri au dat dovada de disciplina, semn ca in conditii de viscol creierul le functioneaza la parametrii normali. Exceptie fac cei de la Crivat. In meciul lor de la Fundulea s-a petrecut culmea meteorologiei. Echipa din Crivat s-a speriat de viscol. Si a fugit de pe teren. Pentru acest lucru, Partizan a fost amendata cu 300 de lei.
CS VICTORIA CHIRNOGI – AFC DUNAREA CALARASI (JUNIORI C)
Meci disputat  in data 14.09.2014. Analizand memoriul inregistrat sub nr.322/28.10.2014 depus de CS Victoria Chirnogi, Comisia de Disciplina hotaraste anularea rezultatului din teren si omologheaza scorul cu 3-0 in favoarea echipei CS Victoria Chirnogi, in baza Art. 3.1 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
AVANTUL LUICA – RAPID RAZVANI
Comisia de Disciplina omologheaza scorul partidei cu 3-0 in favoarea echipei Avantul Luica, aplica sanctiune financiara in cuantum de 200lei echipei Rapid Razvani, in baza Art. 2.20 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
FC INDEPENDENTA – PETROLUL ILEANA
Se omologheaza cu scorul de 3-0 in favoarea echipei FC Independenta, aplica sanctiunea financiara de 300lei echipei Petrolul Ileana in baza Art. 3.1 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
AS BELCIUGATELE – VIITORUL MITRENI
Se omologheaza cu scorul de 3-0 in favoarea echipei AS Belciugatele, aplica sanctiunea financiara de 300lei echipei Viitorul Mitreni in baza Art. 3.1 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
STEAUA RADOVANU – DUNAREA GRADISTEA (juniori)
Se omologheaza cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Steaua Radovanu, aplica sanctiunea financiara de 150 lei echipei Dunarea Gradistea in baza Art. 3.1 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
PROGRESUL FUNDULEA – PARTIZAN CRIVAT
Se omologheaza cu scorul din teren (min75) 4-0 in favoarea echipei Progresul Fundulea, aplica sanctiune financiara in cuantum de 300 lei echipei Partizan Crivat, in baza Art.9 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
VICTORIA LEHLIU  – AS UNIREA MINASTIREA (juniori)
Jucatorul Nicolae Madalin Silviu de la Unirea Minastirea se suspenda 3 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
VICTORIA LEHLIU  – AS UNIREA MINASTIREA
Jucatorul Haidu Costin de la Victoria Lehliu se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

Comments are closed.