Special — 29 octombrie 2014 at 08:42

Gascanu se baga la transferuri

by

Despre Catalin Ion nu s-a auzit nici o vorba dupa ce a arbitrat derby-ul dintre CSM Oltenita si Venus Independenta, scor 2-0, ceea ce este cat se poate de bine. Daca nimeni nu a comentat pe seama arbitrajului, iar „centralul” si-a pastrat discretia, inseamna ca arbitrul si-a indeplinit misiunea si i-a lasat pe jucatori sa fie actorii principali.
In acest moment, arbitrajul calarasean are nevoie ca unul dintre oamenii aflati in subordinea lui Ionel Radulescu sa promoveze in lotul arbitrilor care oficiaza la meciurile din Liga a 3-a. Asta ar aduce mai multa credibilitate si le-ar permite celor care fac delegarile sa iasa in fata cu un grup de arbitri capabili sa conduca orice meci din Liga Tractoristilor. Pentru acest lucru este nevoie de rabdare, insa reprezentantii echipelor din judet nu au dat dovada de asa ceva in ultimul timp.
Pentru a impaca si capra si varza, Daniel Stefan – Gascanu, sef al Compartimentului de Competitii, a venit cu ideea de a aduce la Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi cativa bucuresteni. Printre acestia se afla si fiul lui Florin Stanciu, ultima oara antrenor la Unirea Manastirea. Masura este una cat se poate de buna. Jocul dintre Dunarea Ciocanesti si Victoria Chirnogi, scor 2-6, a fost condus de catre o brigada de bucuresteni care au arbitrat pe gustul lui Daniel Stefan.
In clipa de fata, echipele nu mai au incredere in arbitrii calaraseni, motiv pentru care se poate spune ca Gascanu a venit cu o idee foarte buna. In plus, in randul fluiericilor nu exista o preocupare pentru progres. In momentul in care ceva nu le convine, prefera sa se victimizeze si sa lipseasca o perioada de la meciuri. Normal ar fi fost sa-si doreasca sa fie mai buni si sa-si recunoasca greselile. O alta problema a arbitrilor din judetul Calarasi, inclusiv a lui Ionel Radulescu, este comunicarea. Atunci cand iei o decizie si un jucator este nemultumit, trebuie sa ii explici ceea ce ai fluierat. Acest lucru il fac Costin Dan, Valentin Porumbel si l-a facut la meciul de la Ciocanesti si „centralul” din Bucuresti. Iar gazdele au stiut sa aprecieze, in ciuda faptului ca Adrian Oprea – Motorina a fost eliminat, iar la golul doi s-a marcat dintr-o pozitie pe care Ticu si elevii sai au considerat-o neregulamentara.
 
 

Comments are closed.