SPORT — 24 octombrie 2014 at 11:33

Petrescu, Metalosport si moldovenii

by

Maine, cu incepere de la ora 15:00, va avea loc partida dintre Inainte Modelu si Metalosport Galati, contand pentru etapa a 9-a a Ligii a 3-a. Comisia Centrala de Arbitri a incredintat aceasta partida unei brigazi din Iasi, formata din Vlad Baban – Adrian Condurache, Stefan Patrichi. Observator pentru arbitri va fi Cristinel Rusu, din Focsani, in vreme ce Haralambie Meregiu, din Tulcea. va fi observator de joc.
Intr-o partida care a inceput la ora 15:00, Dunarea Calarasi intalneste pe Callatis Mangalia. Elevii lui Ion Rauta au deschis scorul in minutul 26, prin Botea. Jocul de pe Litoral este arbitrat de o brigada alcatuita din Bogdan Anghelinei, fiul fostului arbitru international Viorel Anghelinei, din Galati, Dragos Radu, din Dragomiresti – Ilfov, si Aurelian Toie, din Bucuresti. Sorin Utica, fost antrenor de futsal si prieten bun cu Marian Sotarca, este observator pentru arbitri, in vreme ce Petre Badea, de la Tulcea, este observator de joc.
Calaraseanul Silviu Brandusa a fost delegat ca arbitru asistent la meciul dintre FCM Targoviste si CS Visina Noua. Partida se va disputa tot, maine, cu incepere de la ora 15:00, si conteaza pentru etapa a 9-a a Ligii a 3-a, Seria a 3-a. Meciul va avea loc in comuna Sotanga, aflata la zece kilometri de Municipiul Targoviste.
 

Comments are closed.