SPORT — 22 octombrie 2014 at 08:43

Motorina, ce vrei de la Mos Craciun?

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a analizat aseara incidentele de la meciurile desfasurate in week-end pe maidanele din judet si a dictat sanctiuni foarte dure. In schimb, se observa o indulcire drastica a amenzilor dupa ce mai multe formatii s-au plans ca au ramas fara bani. Cea mai drastica sanctiune a fost dictata impotriva lui Adrian Oprea – Motorina, de la Dunarea Ciocanesti. Suspendat pentru opt etape dupa ce i-a fost acordat cartonasul rosu, atacantul care s-a afirmat la Venus Independenta a intrat deja in vacanta de iarna. Ca sa nu se plictiseasca, Motorina a inceput deja sa-si caute porc, sa-i scrie lui Mos Craciun si sa invete colinde.
 
Dunarea Ciocanesti – Victoria Chirnogi 
Jucatorul Oprea Adi Daniel, eliminat de la echipa Dunarea Ciocanesti, se suspenda 8 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF. (jucatorul fiind prezent la comisie).
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Venus Independenta – Steaua Radovanu
Jucatorul Stoican Ionel, de la echipa Steaua Radovanu, se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5. din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Zarea Cuza Voda- Viitorul Dichiseni
Jucatorul Bodeanu Costel, de la Viitorul Dichiseni, se suspenda 3 etape  si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Viitorul Plataresti – Unirea Spantov
Jucatorul Voineagu Marian, de la Viitorul Plateresti, se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Atletic Dorobantu – Unirea Frasinet
Jucatorul Ditoiu Cristian, de la Unirea Frasinet , se suspenda 5 etape si 250 lei penalitate financiara in baza art. 1.18 raportat la art. 1.5 din RD al AJF.
Jucatorul Marin Vasile, de la Unirea Frasinet , se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.
Delegatul echipei Unirea Frasinet, Popescu Viorel, se suspenda 1 luna  si 350 lei penalitate financiara in baza art. 8.10 din RD al AJF. (baza raportul observatorului jocului).
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Unirea Manastirea – Avantul Dor Marunt
Jucatorul Bibire Vladut Ionut,  de la Avantul Dor Marunt, se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Spicul Roseti  – Avantul Pietroiu
Jucatorul Dima Vasile,  de la Avantul Pietroiu, se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
C.S Budesti – A.S Belciugatele
Jucatorul Mic Dan Catalin,  de la A.S. Belciugatele, se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Dunarea Calarasi – Progresul Calarasi ( Juniori D)
Jucatorul Iordache Cristian Valentin,  de la Dunarea Calarasi, se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.7 alin 1 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Dinamo Sarulesti – Conpet Stefan Cel Mare (Juniori C)
Se admite contestatia introdusa si sustinuta financiar de Conpet Stefan cel Mare si in consecinta se anuleaza rezultatul din teren si se omologheaza jocul cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Conpet Stefan Cel Mare (jucatorul contestat nefiind prezent la lucrarile comisiei). Delegatul echipei Dinamo Sarulesti, Petcu Marius, se suspenda 3 luni  si 250 lei penalitate financiara in baza art. 1.4 din RD al AJF.

No Comments

  1. Motorina vrea de la mos craciun un transfer la Venus!